Tom Cruise, furios pe echipa de filmare de la Misiune Imposibilă 7. Două persoane au încălcat măsurile sanitare

tom-cruise.jpg

tom cruise
Tom Cruise și-a ieșit din fire când a văzut că măsrile sanitare anti-Covid-19 nu erau respectate cu strictete
foto: Getty Images

Tom Cruise și-a ieșit din fire la filmările pentru "Misiune Imposibilă 7", după ce a văzut două persoane din echipă stând prea aproape una de alta. Ca actor și producător al peliculei, Tom are o responsabilitate dublă, iar faptul că a văzut că măsurile sanitare anti-Covid-19 nu sunt respectate într-o perioadă atât de delicată l-a enervat teribil.

Cei de la The Sun au pus mâna pe o înregistrare audio în care Tom Cruise țipă la colegii săi și chiar îi amenință cu concedierea dacă nu vor fi mai atenți și mai responsabili cu măsurile de precauție.

 

„Suntem etalon. În Hollywood, fac filme acum datorită nouă. Pentru că ei în cred în noi şi în ce facem. Stau noaptea la telefon cu fiecare studio, companii de asigurări, producători şi ne urmăresc şi ne folosesc pentru a-şi face filmele lor. Creăm mii de locuri de muncă, nenorociţilor. Nu vreau să mai văd asta din nou. Niciodată! Puteţi spune asta oamenilor care îşi pierd casele pentru că industria noastră este închisă. Nu le va pune mâncare pe masă sau plăti pentru educaţie. Cu asta dorm în fiecare noapte, viitorul acestei industrii nenorocite! Deci, îmi pare rău că nu vă accept scuzele. V-am spus şi acum vreau asta şi, dacă nu o faceţi, sunteţi afară. Nu închidem filmul ăsta! S-a înţeles? Dacă mai văd asta, aţi plecat”, le-a transmis Tom Cruise colaboratorilor săi, pe un tot răstit.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1