Tom Cruise, adio! Katie Holmes şi-a găsit iubit

15-vxczcvxvedext-1.jpg

Katie Holmes
Katie Holmes a spart gheaţa: după divorţul de Tom Cruise, Josh este primul bărbat din viaţa ei
Citeste tot despre: 

După divorţul de 275 de milioane de dolari, din 2012, Katie Holmes nu a avut nici un iubit. Cel puţin oficial, pentru că, în secret, a avut o aventură cu actorul Jamie Foxx. Iată că şi-a găsit perechea.

Bombă la Hollywood! Frumoasa Katie Holmes (36 de ani) şi-a găsit perechea. Este de o seamă cu ea, îl cheamă Josh Boone şi este producătorul filmului pe care îl regizează chiar ea. Conform revistei „National Enquirer”, ei împart aceeaşi rulotă la finalul zilelor de filmări şi uneori, prietenii i-au văzut giugiulindu-se departe de ochii curioşilor. Katie a divorţat în 2012 de Tom Cruise şi, conform înţelegerii, primeşte anual 3 milioane de dolari, plus 1,5 milioane de dolari, pensie alimentară pentru creşterea micuţei Suri (9 ani).

 Katie are o avere de 25 de milioane de dolari şi vrea să devină regizor. Gurile rele spun că „până în prezent Katie s-a temut să se îndrăgostească pentru că fostul ei soţ este un om foarte puternic şi influent”. De alt­fel, contactat telefonic pentru că se afla la Medelin, Columbia, Tom Cruise (53 de ani) a refuzat să comenteze şi a ameninţat publicaţia americană cu procesul.

15-vexcvcxvcxvxcvvbndext-3.jpg

Josh Boone
Josh Boone (36 de ani) face parte din generaţia tânără de cineaşti de la Hollywood
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1