Ținutele ratate de pe covorul roșu al Premiilor Emmy!

heidi_klum.jpg

tinuta premiile emmy heidi klum
Deși are o siluetă perfectă, alegerea vestimentară a lui Heidi Klum nu a avantajat-o deloc
foto: Getty Images
Citeste tot despre: 

O explozie de culori, un strop de asimetrie și ținute sclipitoare: acestea au fost coordonatele ținutelor alese de celebrități la cea de-a 67-a ediție a Premiilor Emmy.

Din păcate, unele staruri au eșuat lamentabil în alegerea ținutelor pentru această ocazie. Haideți să vedem, așadar, ce gafe de proporții au făcut celebritățile pe covorul roșu la aceste premii!

Heidi Klum

heidi_klum.jpg

tinuta premiile emmy heidi klum
Rochia Versace, pe care o poartă Heidi Klum, a fost catalogată de criticii de modă drept ”bizară”
foto: Getty Images

Începem cu Heidi Klum, care a optat pentru această ocazie pentru o rochie galben-canar, cu detalii complexe. Din păcate pentru ea, specialiștii fashion nu s-au arătat prea încântați de alegerea ei, motivând că rochia nu este deloc stilul ei și că nu o pune în valoare.

Vezi pe www.okmagazine.ro ce alte vedete au gafat cu alegerile lor vestimentare!

Loading...

Citește și

  • Bryan Cranston şi Glenn Close au obţinut duminică seară premiul Emmy pentru cel mai bun actor şi cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial dramatic, pentru cel de-al de-al doilea an consecutiv.

  • emmy 2015

    HBO a fost, cu trei producţii vedetă ale sale, "Game of Thrones", "Veep" şi "Olive Kitteridge", marele câştigător al galei Primetime Emmy 2015, care a avut loc duminică seară, la Microsoft Theatre din Los Angeles.

  • allan cumming

    În timp ce alte vedete s-au străduit să fie cât mai elegante și corect îmbrăcate la premiile Emmy 2015, unul dintre actorii prezenți pe covorul roșu parcă și-a dat silința să aleagă cei mai urâți pantofi înainte de a veni la eveniment.