Timpul a fost blând cu Tina Turner! Cum arată Regina Rock and Roll la aproape 80 de ani

tina_turner_hp.jpg

tina turner 79 ani
Tina Turner alături de actrița Kristina Love
Foto: EPA
Citeste tot despre: 

Tina Turner (79 de ani) arată uimitor de bine pentru vârsta ei! Legendara artistă a apărut pe o scenă din Hamburg (Germania), unde a avut loc un musical numit „TINA”, duminică (3 martie).

Tina Turner le-a făcut o surpriză spectatorilor veniți să urmărească show-ul „TINA”, bazat pe viața celebrei artiste. Cântăreața s-a urcat pe scenă pentru a saluta publicul, alături de actrița Kristina Love, care o interpretează în musical. Îmbrăcată într-un costum negru și cu o căciulă de blană neagră pe cap, Tina Turner a făcut senzație pe scena din Hamburg. Artista pare să fi oprit timpul în loc, pentru că nu arată deloc că e în prag de 80 de ani. Regina Rock and Roll și-a menținut spiritul tânăr, iar timpul a fost blând cu ea. 

tina_turner_2.jpg

tina turner 79 ani
Tina Turner arată impecabil la 79 de ani
Foto: EPA

Show-ul este inspirat din viața Tinei Turner

Musicalul „TINA” este bazat pe povestea de viață a Tinei Turner, din copilărie și până la celebrul concert din Brazilia (1988), când a cântat în fața unui public record format din 180.000 de oameni. De asemenea, show-ul pune în scenă și părțile mai puțin fericite din viața ei, cum ar fi abuzurile fostului ei soș, Ike Turner. 

Musicalul folosește piesele cele mai iubite ale Tinei Turner, printre care „A Fool in Love”, „What's Love Got to Do With It”, „Better Be Good to Me”, „Proud Mary” și „River Deep – Mountain High”. 

 

 

Loading...

Citește și

  • foto

    Cântăreaţa Tina Turner (79 de ani) a avut o viaţă demnă de un roman. A atins culmile succesului, bucurându-se de o faimă imensă, dar a şi suferit din cauza unui soţ abuziv care s-a luptat ani la rând cu dependenţa de droguri. Destinul i-a dat o şansă la fericire atunci când i l-a scos în cale pe cel care i-a devenit soţ şi care i-a salvat viaţa, la propriu, donându-i un rinichi. Recent, Tina a povestit despre perioada cea mai neagră a vieţii sale, cea a mariajului cu Ike Turner.

  • tina turner

    Cântăreața Tina Turner a avut o viață tumultoasă, bucurându-se de o faimă imensă. Din punct de vedere personal, situația nu a fost nici pe departe atât de roz, căci a fost căsătorită cu un om cât se poate de violent. Blestemul Tinei a fost moștenit și de copiii acesteia. O veste tristă a șocat cei care o îndrăgesc pe artistă. Craig Raymond Turner, fiul în vârstă de 59 de ani al Tinei Turner, a murit după ce s-a împuşcat, potrivit The Hollywood Reporter.