Tamara Ecclestone, jefuită de bijuterii de 50 de milioane de lire sterline

Tamara Ecclestone împreună cu soţul

Tamara Ecclestone, împreună cu soţul său înainte de jaf
Tamara Ecclestone cu o parte din bijuteriile furate şi soţul ei, Jay Rutland
Foto: Profimedia

Miliardara Tamara Ecclestone e devastată după ce bijuterii în valoare de 50 de milioane de lire sterline au fost furate în 50 de minute din casa ei din Londra. S-a întâmplat la câteva ore după ce a plecat din ţară pentru sărbătorile de Crăciun.

Tamara Ecclestone (35 de ani), fiica cea mare a boss-ului de la Formula 1, Bernie Ecclestone, care are o avere de 4,2 miliarde dolari, a rămas fără bijuterii în valoare de 50 de milioane de lire sterline. Hoţii au dat atacul, vineri noaptea, la casa ei situată în Kensington, pe strada supranumită “şirul miliardarilor”, din vestul Londrei. Ei au reuşit să păcălească detectoarele de securitate care trebuiau să supravegheze vila de 70 de milioane de lire sterline a divei 24 de ore din 24.

Ce mult s-a îngrăşat Tamara Ecclestone!

Wow! Tamara Ecclestone are garderobă de peste 5,5 milioane de euro

Casa prădată are 57 de camere

Jaful a durat 50 de minute şi a avut loc când moştenitoarea miliardarului Bernie Ecclestone tocmai plecase din ţară pentru vacanţa de Crăciun. Tamara locuieşte în casa prădată, care are 57 de camera, cu soţul său, Jay Rutland, şi fiica lor de cinci ani, Sophia. Se crede că hoţii au pătruns în vilă prin grădina din spate. Un purtător de cuvânt al Tamarei Ecclestone a confirmat furtul pentru ziarul “The Sun”: “Din nefericire pot să confirm ca a avut loc o invadare a domiciliului. Securitatea internă cooperează acum cu poliţia. Tamara şi familia sunt bine, dar incidentul le-a produs furie şi tulburare. Un vecin a descris jaful drept şocant, fiindcă este vorba de una din cele mai sigure case din Londra de pe una din cele mai sigure străzi londoneze. În numai 50 de minute, hoţii au avut timp să spargă seifurile ascunse în dressing-urile Tamarei şi ale lui Jay. Tamara Ecclestone a fost jefută de bijuterii în valoare de 50 de milioane de lire sterline.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1