Surpriză! Quentin Tarantino s-a însurat. Cum arată soţia cu 20 de ani mai tânără

quentin-tarantino-nuta.jpg

Quentin Tarantino s-a însurat la Los Angeles
foto: Getty

Regizorul Quentin Tarantino s-a însurat în cadrul unei ceremonii retrase, în Los Angeles, miercuri (28 noiembrie), cu cântăreaţa israleiană Daniella Pick. După nuntă, cei doi s-au dus la o recepţie la un restaurant de lux in Beverly Hills.

Quentin Tarantino şi soţia sa au rămas în hainele de nuntă, ea într-o rochie albă lungă, cu bretele, iar el într-un costum negru. Daniella a purtat şi o tiara de diamante şi a impresionat cu buchetul clasic de trandafiri albi, conform dailymail.co.uk.

quentin-tarantino-sotie.jpg

Quentin Tarantino şi Daniella Pick s-au logodit în 2017
foto: Profimedia

În vârstă de 55 de ani, regizorul cunoscut pentru filme precum Pulp Fiction şi Kill Bill s-a logodit cu cântăreaţa de 35 de ani în 2017, după un an de relaţie. Ei se ştiu însă din 2009, când Tarantino promova pelicula Inglorious Bastards. 

La petrecerea de logodnă din septembrie 2017 din New York, Tarantino a avut invitaţi la fel de faimoşi ca el: Uma Thurman, Bruce Willis, Samuel L. Jackson fiind doar câţiva dintre ei. 

Daniella este fiica cântăreţului evreu Tsvika Pick. Tarantino este la prima căsnicie. El a mai avut relaţii cu ALi Later şi Kathy Griffin. 

Loading...