Surorile Kardashian se întrec în poze sexy

daaa.jpg

surori clan kardashian instagram
Kourtney, Kim şi Kylie adoră să pozeze sexy
foto: Instagram

Sunt frumoase, celebre şi au milioane de fani în întreaga lume! Vorbim despre surorile Kardashian, care se întrec în poze sexy pe conturile de Instagram.

Una are la activ trei sarcini, alta două şi un copil de la o mamă surugat, iar mezina a devenit mămică pentru prima oară  în urmă cu două luni.

 

Cu cât înaintează în vârstă, cu atât mai lipsită de inhibiții este sora mai mare a lui Kim Kardashian. Kourtney are 38 de ani şi deşi a trecut prin trei naşteri corpul ei arată senzaţional. Bruneta a postat recent o poză pe contul de Instagram în care şi-a etalat abdomenul perfect. Aproape 2 milioane de fani i-au dat like la poza în bikini şi i-au făcut complimente pe bandă rulantă.

hepta_3526280.jpg

surori clan kardashian instagram
Kourtney arată senzaţional la 38 de ani
foto: Instagram

 

Tot în ipostaze sexy s-a pozat şi Kim Kardashian. Bruneta de 37 de ani se bucură de o vacanţă pe o plajă exotică şi a împărtăşit câteva cadre şi cu cei peste 110 milioane de fani pe care îi are pe Instagram. Kim s-a pozat în costum de baie, spre bucuria admiratorilor care nu au mai contenit cu laudele.

hepta_3526272.jpg

surori clan kardashian instagram
Kim Kardashian are peste 110 milioane de fani pe Instagram
foto: Instagram

 

Mezina clanului Kardashian a făcut o schimbare de look. Kylie (20 de ani) şi-a revenit spectaculos după sarcină şi se laudă din nou cu formele care au consacrat-o. Tânăra a simţit nevoie de o schimmbare de look şi şi-a vopsit părul roz. Ce-i drept nu ştim dacă a fost vorba de o perucă, pentru că în următoarea zi Kylie a apărut cu părul albastru.

Sora lui Kim Kardashian a adus pe lume în februarie o fetiță perfect sănătoasă și le-a spus fanilor virtuali că se simte cea mai fericită mămică.

hepta_3526279.jpg

surori clan kardashian instagram
Kylie este mezina clanului Kardashian
foto: Instagram

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1