Surorile Hadid, spectacol interzis minorilor pe insula Mykonos! Cum au pozat îngeraşii Victoria's Secret

gigi-si-bella-hadid

gigi si bella hadid
Gigi şi Bella Hadid s-au distrat pe cinste în Mykonos
Foto:GettyImages

Bella Hadid, de 22 de ani, şi sora sa, 24 de ani, sunt două dintre cele mai apreciate modele ale orei actuale, având colaborări fructuase cu mai multe case de modă. Pentru a obţine contracte bine plătite şi a se afla întotdeauna pe podiumurile cele mai importante cele două vedete muncesc enorm şi rarori se bucură de vacanţă. De această dată au lăsat grijile la o parte şi au plecat alături de sora lor vitregă în insula grecească Mykonos pentru a sărbători ziua ei de naştere. Cu toate acestea nu au putut sta departe de aparatul de fotografiat şi au efectuat o mini şedinţă foto, imaginile rezultate fiind unele care cu siguranţa au ridicat pulsul prietenilor virtuali.

Bella Hadid şi Gigi Hadid au luat o pauză de la şedinţele de foto şi de la defialrea pe cele mai mari podiumuri ale lumii şi au plecat alături de sora lor vitregă în insula Mykonos pentru a sărbători ziua de naştere a Alanei (34).

gigi-hadid

gigi hadid
Gigi Hadid este model profesionist de la vârsta de 18 ani
Foto: Instagram Gigi Hadid

Cele două modele nu au putut sta deoparte pentru mult timp de ceea ce le aduce zâmbetul pe chip. S-au bucurat de plaja cu un nisip fin şi de apa clară precum cristalul, dar în cele din urmă au revenit la ...pozatul sexy spre bucuria prietenilor virtuali de pe Instagram, potrivit dailymail.co.uk.

bella-hadid

bella hadid
Bella Hadid a pozat sexy şi s-a lăsat mângâiată de razele soarelui pe insula Mykonos, din Grecia
Foto: Instagram Bella Hadid

Bella şi Gigi s-au fotografiat purtând costume de baie în ipostaze provocatoare. În costume minuscule, afişând un aer jucăuş, surorile au pozat lipsit de inhibiţii şi au încărcat imaginile pe paginile personale de Instagram. Aşa cum era de aşteptat, instantaneele au fost apreciate de zeci de mii de persoane de pe întregul mapamond. Bella a ales să poarte un costum miniscul cu imprimeu şi o pălărie pentru a se proteja de soarele puternic al prânzului.

gigi-hadid

gigi hadid
Gigi Hadid a stârnit controverse datorită aspectului său, unii internauți considerând-o mult prea slabă
Foto: Instagram Gigi Hadid

Trupul tonifiat al modelului şi picioarele interminabile care ar face invdios pe oricine au sclipit scăldate de raze, efortul pe care Bella îl depune pentru a se menţine în cea mai bună formă fiind vizibil. Pe de altă parte, sora mai mare, Gigi, a pozat chiar şi mai îndrăzneţ, sub un duş. Fosta iubită a lui Zayn Malik, ex membru One DIrection, este liniştită şi fericită de când a pus capăt relaţiei, iar liniştea se citeşte pe chipul său. 

Gigi Hadid le răspunde celor care o consideră prea slabă

În ciuda criticilor repretitive, Gigi nu pare afectată de comentariile răutăcioase și se comportă afișând o atitudine plină de încredere în propria persoană. În plus, ea a decis să răspundă criticilor prin intermediul unui mesaj pe pagina personală de Twitter. Momentul în care ea nu a mai suportat criticile a fost acela în care i-au fost aduse acuzații potrivit cărora este dependentă de droguri, iar din cauza acestora, trupul său este atât de slăbit.

gigi-hadid

gigi hadid
Fosta iubită a cântărețului Zayn Malik prezintă lenjerie intimă pentru Victoria's Secrets
Foto:GettyImages

"M-am săturat să explic modul în care arată corpul meu, nimeni nu ar trebui să fie nevoit să justifice de ce arată într-un fel în care nu se încadrează în standardele societății. Drogurile nu mă atarg. Încetați să îi judecați pe alții doar pentru că nu înțelegi modul în care arată. Vă rog, în calitate de utilizatori social media și oameni, să dați dovadă de mai multă empatie și să vă asigurați că știți toată povestea înainte de a judeca. Folosiți-vă energia să îi înălțați pe cei din jur, nu să îi faceți să se simtă rău pe acei oameni care nu vă plac în mod neapărat", a fost mesajul scris de vedetă.  

 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • Maximize

1/11

 

Citeşte şi

Zayn Malik şi fotomodelul Gigi Hadid s-au despărţit: «Are un suflet incredibil»

Pozează sexy pentru noul iubit? Bella Hadid, cu sânii la vedere pe Instagram

 

Loading...

Citește și

 • gigi hadid

  Jelena Noura, cunoscută în industria modei sub numele de Gigi Hadid, este una dintre cele mai de succes prezenantatoare de modă la doar 23 de ani. Se bucură de aprecierea fanilor, de contractele semnate cu unele dintre cele mai renumite case de modă și de colaborările avute cu creatori renumiți din domeniu alături de sora sa, la fel de frumoasă, Bella Hadid. Are toate motivele să fie fericită, însă este nevoită se confrunte și cu critici din partea celor care nu agreează faptul că este atât de slabă.

 • bella hadid model topless

  Este una dintre cele mai hot manechine din lume! Pe lângă faptul că face parte dintr-o familie înstărită, Bella Hadid (21 de ani) a făcut o avere uriaşă şi din modelling. Bani şi frumuseţe are, însă mulţi spun că n-ar avea noroc în dragoste şi că încă suferă după fostul iubit, cântăreţul The Weeknd.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1