Surorile Bella și Gigi Hadid, goale-puşcă în Vogue. Pozele n-au fost pe placul fanilor

hepta_3214364.jpg

surori gigi bella hadid goale
Bella şi Gigi Hadid sunt cele mai cunoscute surori din lumea modellingului
foto: Hepta

Fac parte din elita modellingului internaţional şi au făcut o avere din modă. Una-i blondă, alta-i brunetă, şi au trupuri de zeiţe. Vorbim despre surorile Hadid, care au renunţat complet la haine pentru revista Vogue, ediţia britanică.

În fotografiile alb-negru realizate cu această ocazie, Gigi (22 de ani) și Bella (21 de ani) apar complet goale, una în brațele celeilalte.

hepta_3284645.jpg

bella hadid apariţie model sexy
Bella Hadid a afişat un decolteu de zile mari
foto: Hepta

hepta_3370014.jpg

surori gigi bella hadid goale
Cele două surori au pozat pentru Vogue
foto: Hepta
 

Şedinţa foto vine la pachet şi cu un interviu în care cele două surori vorbesc despre relația lor. ”Ea e singura persoană din cauza căreia pot deveni foarte agresivă. Mă face atât de mândră. Aș face orice pentru ea”, a declarat Gigi Hadid despre sora sa, Bella.

ss.jpg

surori gigi bella hadid goale
Poza n-a fost pe placul internauţilor
foto: Instagram

 

Chiar dacă revista nu e încă pe piaţă, pe Internet circulă deja fotografiile cu cele două surori. Pe Instragram-ul revistei Vogue fanii au comentat intens fotografia în care Bella şi Gigi apar goale. Mulţi sunt de părere că fotografia este “dezgustătoare” şi că “două surori nu ar trebui niciodată să pozeze aşa”. La fel de mulţi consideră că s-a folosit în exces Photoshop-ul (nr. red program de editare a fotografiilor), iar fetele pot fi recunoscute cu greu. Au fost şi internauţi care au comentat siluetele silfidice ale modelelor şi au fost de părere că acestea nu promovează o “imagine sănătoasă”.

Cât de hot este mama surorilor Hadid

hepta_3354439.jpg

mama surori hadid gigi bella
Yolanda Hadid are 54 de ani şi arată spectaculos
foto: Hepta

 

Dacă o vedem pe mama surorilor Hadid putem înţelege de unde au moştenit fetele frumuseţea. Yolanda Hadid a împlinit 54 de ani în urmă cu două săptămâni şi arată senzaţional. Blonda, care s-a născută în Olanda, a lucrat ani buni ca model.

Yolanda are trei copii, două fete şi un băiat, însă atunci când iese în public alături de ei pare mai degrabă sora lor şi nicidecum mama acestora. Yolanda Hadid este cunoscută în Statele Unite pentru rolul ei emisiunea de reality show ”The Real Housewives of Beverly Hills”.

hepta_3332375.jpg

mama surori hadid gigi bella
Mama surorilor Hadid a fost un model de succes
foto: Hepta

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1