Steven Tyler, gesturi tandre cu iubita mai tânără cu 12 ani decât propria fiică

steven-tyler-si-aimee-preston

steven tyler si aimee preston
Steven are 70 de ani, iar Aimee a împlinit recent 30
Foto:EPA/EFE

Steven Tyler (70) este unul dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai genului rock şi solistul formaţiei Aerosmith, care continuă să umple marile stadioane ale lumii, după mai bine de 40 de ani de la înfiinţare. Precum orice vedetă rock şi confirmând oarecum stereotipul potrivit căruia rockerii petrec exagerat, au o viaţă agitată şi mereu o iubită mai tânără la braţ, Steven Tyler şi-a trăit din plin anii de glorie, dar nici la bătrâneţe nu o duce deloc rău. În urmă cu câteva zile şi-a făcut apariţia, la un eveniment de la Hollywood, însoţit de iubita cu 40 de ani mai tânără şi cu două dintre fiicele sale.

Steven Tyler, ajuns la 70 de ani, continuă să trăiască fiorii iubirii alături de Aimee Preston, în vârstă de 30 de ani. În ciuda diferenţei de 40 de ani existentă între ei doi, cuplul pare să nu pună preţ pe ani, ci pe experienţele pe care le trăiesc împreună. Semn că lucrurile sunt cât se poate de serioase între ei doi, Steven le-a prezentat-o fiicelor sale pe cea care i-a furat inima. Mai mult decât atât, miercuri, 18 septembrie, Steven a participat la premiera unui film la Hollywood alături de iubita sa şi două dintre fiice, frumoasa Liv Tyler şi Chelsea. 

steven-tyler-liv-tyler

steven tyler
Steven Tyler a participat la premiera unui film alături de Liv Tyler, Chelsea Tyler şi iubita sa Aimee Preston
Foto: profimedia

Liv Tyler este cu 12 ani mai mare decât cea care i-a readus zâmbetul pe buze tatălui ei, dar nu pare deranjată e alegerile cântăreţului. Din contră, ea a acceptat să pozeze zâmbitoare alături de Aimee pe covorul roşu, lucru care i-a încântat deosebit pe fotoreporterii prezent la eveniment. De altfel, este un lucru cunoscut faptul că Liv îl susţine pe Steven şi în toate deciziile pe care le ia şi, mai mult decât atât, îl ajută să îşi îndeplinească proiectele personale. Spre exemplu, în anul 1993, ea a apărut în videoclipul piesei Crazy, interpretată de formaţia Aerosmith. 

steven-tyler-si-aimee-preston

steven tyler si aimee preston
Între Steven Tyler şi Aimee Preston există o diferenţă de vârstă de 40 de ani
Foto: EPA/EFE

Steven Tyler și Aimee Preston (30 de ani) s-au sărutat și s-au îmbrățișat în fața fotografilor, pe covorul roșu de la premiera fiomului Ad Astra. Cuplul a făcut furori, toate privirile fiind ațintite asupra lor. Steven și Aimee nu s-au sfiit să își arate afecțiunea în fața camerelor de filmat. Alături de ei au fost Chelsea Tyler, care şi-a expus mândră burtica de gravidă, şi fiica cea mare a rocker-ului, Liv Tyler. Actriţa a îmbrăcat o rochie neagră, simplă şi a purtat un machiaj discret care i-a scos în evidenţă frumuseţea naturală. În schimb, Steven nu a renunţat la obiceiul său de a purta ţinute excentrice. 

Cine e Aimee Preston, iubita lui Steven Tyler

Aimee Preston a fost inițial asistenta personală a celebrului rocker. Zvonurile despre relația blondinei cu Steven Tyler au apărut în 2014, dar cei doi s-au ferit de ochii publicului. Fanii au fost extrem de curioși, mai ales că între cei doi este o diferență de 40 de ani. Aimee Preston este din Denver și are experiență ca asistentă personală. Ea și-a început cariera lucrând pentru Donald Trump. Printre celebritățile cu care a colaborat iubita lui Steven Tyler se numără și Victoria Beckham, conform pandagossips.com.

Liv Tyler a aflat cine este tatăl său real abia la 11 ani

steven-tyler-si-aimee-preston

steven tyler si aimee preston
Steven şi Aimee nu acordă atenţie diferenţei de vârstă şi se bucură de fiecare moment
Foto: EPA/EFE

Până în 1988, Liv Tyler a crezut că tatăl ei e Todd Rundgren, cu care Bebe Buell a avut o relaţie de lungă durată. La un concert Aerosmith,unde a mers împreună cu mama ei Bebe Buell,fost model, a simţit o legătură specială cu Steven. Câteva nopţi, atât a durat povestea lor de iubire în urma căreia a venit pe lume Liv Tyler. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1