Soția lui Robbie Williams: ”M-a părăsit de multe ori ori!”

Robbie Williams ayda field

Robbie Williams și Ayda field s-au cunoscut în 2006
Robbie Williams și Ayda field s-au căsătorit în 2010
Foto: Getty Images

Ayda Field, soția lui Robbie Williams, a povestit că a fost părăsită de mai multe ori de artist. Dezvăluirile șocante au fost date publicității de contactmusic.com.

Ayda Field (41 de ani) a dezvăluit recent că soțul ei, celebrul cântăreț Robbie Williams (46 de ani), a părăsit-o de multe ori înainte de a accepta în sfâtrșit să o ia în căsătorie. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în 2006. De atunci, Ayda a încercat tot timpul să se apropie de |Robbie, dar el a rupt relația cu ea în mod frecvent. Abia în 2010 l-a convins să o ia de nevastă. Dezvăluirile au fost făcute pentru prima oară de ”The Times” și preluate de contactmusic.com. Ayda a descris drept neplăcute metodele lui de a o respinge. ”Dar eu îl iubeam. Era atât de fermecător și nostim, uimitor. Mi-a cucerit inima. Este sufletul meu pereche”, a spus Ayda Field. Ea a adăugat că Robbie îi spunea mereu că nu se va însura niciodată și nu va avea copii. Acum râd amândoi de acest lucru.

Onorariul lui Robbie Williams este unul incredibil. Click! a aflat câţi bani va încasa artistul britanic pentru show-ul de vineri

Robbie Williams va susţine un concert la Untold 2019

Robbie Williams și soția au 4 copii

Ayda și Robbie au acum patru copii: Teddy, de 7 ani, Charlie, de 5 ani, Coco, de un an și șase luni, și Beau, născut în februarie. La rândul ei, soția cântărețului susține că nu a crezut niciodată că va avea copii înainte de a-l întâlni pe acesta. ”Apoi acest băiat obraznic a apărut în viața mea și mi-a schimbat planurile. Brusc am vrut să am un copil cu acest bărbat. Nu m-am gândit că vom avea patru. M-aș mira dacă vom mai avea, dar să nu spui niciodată, niciodată”, a spus Ayda Field. Ea s-a căsătorit cu Robbie Williams la 7 august 2010. Ayda Field, soția lui Robbie Williams, a povestit că a fost părăsită de mai multe ori de artist înainte de a se căsători.

Loading...

Citește și