Soția lui Dr. Dre, acuzații grave pentru 1 miliard de dolari

dr_dre

Dr. Dre și soția au doi copii
Dr Dre și Nicole erau căstoriți de 24 de ani
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Rapperul şi producătorul muzical Dr. Dre este în mare război cu soția sa care îi aduce acuzații grave pentru a avea acces la averea lui de 1 miliard de dolari. El a fost luat prin surprindere de decizia soţiei lui, Nicole Young, care a depus actele de divorţ după 24 de ani de căsnicie, în iunie.

Rapperul şi producătorul muzical Dr. Dre (55 de ani) e în mare război cu soția sa care îi aduce acuzații grave pentru a avea acces la averea lui de 1 miliard de dolari. Femeia, care are doi copii cu acesta, spune că fostul soț o controla strict. De asemenea, Nicole se plânge că Dr. Dre folosește presa ca s-o denigreze. Astfel ar fi acuzat-o, pe nedrept, că i-ar fi furat din bani. Nicole Young mai susține că nu e adevărat că nu au semnat un contract prenupțial. Ba mai mult decât, ea susține că a fost obligată să-l semneze de fostul soț.

Rapperul american Dr. Dre divorțează. Soția lui cere 2 milioane de dolari pe lună în instanță

Dr. Dre divorţează după 24 de ani de căsnicie. Nu vrea să împartă însă averea de 800 de milioane de dolari

Vor împărți averea la masa negocierilor

Dre şi Nicole s-au căsătorit la 25 mai 1996 şi au doi copii adulţi, pe nume Truice (23 de ani) şi Truly (19 ani). El susține că nu au semnat un contract prenupţial şi vor trebui să împartă la masa negocierilor averea estimată de Forbes la 1 miliard de dolari. În anii 1990, Dre a fost principalul pion în formarea curentului artistic G-Funk de pe Coasta de Vest şi a produs şi lansat artişti precum Warren G, Snoop Dogg, Eminem şi 50 Cent. De-a lungul timpului s-a speculat că ar fi stat în spatele asasinării lui Tupac, după ce au lansat împreună hitul ”California Love”. Nicole Young a mai fost măritată cu jucătorul de baschet din NBA Sedale Threatt şi va fi reprezentată în procesul de divorţ de avocata celebrităţilor, Samantha Spector.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1