Alec Baldwin și soția sunt din nou părinți. Misterul celui de-al șaselea copil

Alec și Hilaria Baldwin

E haos în casa lor
Alec Baldwin, 62 de ani, împreună cu copiii lui (dreapta), Hilaria, împreună cu cei șase copii, Carmen, de 7 ani, Rafael, de 6 ani, Leonardo, de 4 ani, Romeo, de 3ani, Edu, de 6 luni, și nou-născutul (stânga)
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Soția lui Alec Baldwin este de 6 ori mamă. Actorul în vârstă de 62 de ani are șapte copii din două căsnicii.

Soția lui Alec Baldwin, Hilaria, este de 6 ori mamă. Au copii pe bandă rulantă! Alec Baldwin și soția sa, Hilaria, au confirmat că sunt deja părinții a 6 copii. Starul cu averea de 60 de milioane $ mai are o fiică din altă căsnicie. Instructoarea de yoga, Hilaria, de 37 de ani, e decisă să aibă numeroși copii cu soțul ei, Alec Baldwin (62 de ani). Ea a pus, recent, pe rețelele sociale, o poză în care apare cu cei șase copii ai lor, Carmen, de 7 ani, Rafael, de 6 ani, Leonardo, de 4 ani, Romeo, de 3ani, Edu, de 6 luni, și un nou-născut. Lângă fotografie a scris cifra 7 și o inimioară, anunțând că ea și Alec au devenit părinți a șasea oară. Cifra 7 se referă la faptul că starul are 7 copii, fiindcă mai are o fiică mai mare, Ireland, de 25 de ani, din căsnicia cu Kim Basinger (67 de ani), care a durat între 1993–2002. Cu Hilaria e însurat din 2012 și deja au o droaie de copii.

Alec Baldwin are cinci copii până în șapte ani. E haos la el acasă

 

Alec Baldwin, tată de cursă lungă! Soţia actorului de 62 de ani a născut un băiat

 

Al cincilea copil al cuplului s-a născut acum 6 luni

 

Mult mai tânăra soție l-a născut pe Edu în septembrie, anul trecut, după ce suferit enorm pentru că a pierdut două sarcini. De aceea toată lumea se întreabă cum au un nou-născut atât de curând după Edu. O sursă apropiată cuplului a confirmat venirea pe lume a celui de-al șaselea copil al Hilariei și a lui Alec. Însă nu a dat alte informații. O persoană purtătoare de cuvânt a instructoarei de yoga a refuzat să comenteze speculațiile făcute de gurile rele care zic că al șaselea copil ar putea fi adoptat sau născut de o mamă purtătoare. Nou-născutul soților Baldwin a apărut după un imens scandal în care a fost implicată Hilaria. Ea a fost criticată pentru că și-a falsificat biografia. A susținut că are origini latino-americane, când de fapt este de origine anglo-saxonă și s-a născut la Boston. În realitate o cheamă Hillary, nu Hilaria. În urma imensului scandal, soția lui Alec Baldwin a fost obligată să-și ceară scuze. Soția lui Alec Baldwin este de 6 ori mamă.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Actorul american Alec Baldwin a declarat că şi-a pierdut interesul faţă de actorie şi îşi consideră cariera un eşec.

  • Pentru Alec Baldwin, actoria este pe picior de egalitate cu meseria de instalator. Actorul, care a mărturisit recent că intenționează să renunțe la actorie, susține că întreaga sa carieră a fost un eșec total.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1