Sora mai mică a lui Lady Gaga seamănă izbitor de bine cu ea! Cu ce se ocupă tânăra

lady-gaga-sora.jpg

Gaga și Natali Germanotta
Lady Gaga și sora ei seamănă ca două picături de apă
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Toată lumea o cunoaște pe Lady Gaga, pe numele ei real Stefani Germanotta, însă puțini știu de sora ei mai mică. Natali Germanotta (26 de ani) îi seamănă leit artistei, însă a stat departe de ochii presei, comparativ cu celebra ei soră.

Natali Germanotta și Lady Gaga seamănă ca două picături de apă, însă au stiluri total diferite. În această privință, sora mai mică a celebrei cântărețe este mult mai conservatoare. Dacă Gaga merge pe look-uri extravagante, menite să șocheze, Natali Germanotta preferă naturalețea. Deși seamănă atât de bine, cele două sunt extrem de diferite. Tânăra de 26 de ani nu e interesată deloc de muzică. Ea a absolvit o facultate de arte și și-a îndeplinit visul de a face design vestimentar.

Natali Germanotta îi realizează ținutele surorii ei

natali-germanotta-.png

Natali Germanotta și sora ei
Natali și Lady Gaga
Foto: Instagram

 

Lady Gaga a dorit să o aducă și pe sora ei mai mică în lumina reflectoarelor, așa că i-a propus să apară în videoclipul piesei „Telephone”, pe vremea când avea doar 17 ani. De multe ori, cântăreața o ia pe Natali la diverse evenimente, iar sora ei ai mică nu o refuză niciodată. 

Sora mai mică a lui Gaga este pasionată de modă, iar artista îi laudă talentul pe rețelele de socializare. Natali Germanotta își confecționează propriile ținute, dar și pe cele ale surorii ei. 

Mai mult, Gaga și sora ei au colaborat și cu linia de păpuși Mattel, numită Monster High, și au realizat o păpușă zombie care să semene cu celebra artistă.

papusa-zombie-gaga.jpg

Zombie Gaga Doll
Păpușă zombie Gaga
Foto: Instagram

Citește și

Lady Gaga și-a etalat tatuajele într-un pictorial incendiar! De ce le are doar pe partea stângă

Lady Gaga, apariție strălucitoare la premiera filmului «A star is born»

Loading...

Citește și