Sinead O'Connor: "Singurul lucru bun legat de mama mea este faptul că a murit"

sinead.png

sinead
Sinead O'Connor a câștigat un premiu Grammy pentru întreaga sa carieră
Foto:Arhivă personală

Cântăreața Sinead O’Connor( 50 ani) a acceptat să acorde un interviu în care își deschide inima în fața fanilor săi și vorbește despre cele mai negre momente din viața ei personală. Artista abordează subiecte sensibile, precum imaginea sa de persoană instabilă psihică.

O’Connor a câștigat premiul Grammy pentru cariera sa muzicală, dar nu se simte o persoană împlinită. Cântăreața a mărturisit că cea care i-a adus tristețe în viață a fost chiar mama sa, o femeie rece și care deriva plăcere din a o face să plângă. Mama lui O’Connor a murit atunci când Sinead avea 19 ani. Atunci când jurnalista a întrebat-o pe irlandeză ce a iubit sau iubește cel mai mult la mama sa, Sinead a spus cu sinceritate umitoare că singurul lucru pe care îl iubește la mama sa este decesul acesteia.

O’Connor a fost internată luna trecută într-un spital de psihiatrie după ce a încărcat pe pagina ei de socializare un filmuleț în care plângea și recunoștea că suferă de depresie și că se luptă cu tendințele sinucigașe.  Clipul s-a bucurat de atenția publicului, iar fanii îngrijorați i-au scris artistei mesaje de încurajare. Poliția locală a fost, la rândul său, implicată. O sursă internă a spitalului a declarat: “ Este înconjurată de multă dragoste și primește cel mai bun tratament“.

Nu este prima dată când Sinead vorbește despre bolile de care suferă. Acum 10 ani a mărturisit că a fost diagnosticată cu sindromul bipolar și că se luptă continuu cu depresia și stresul post traumatic.

Loading...