Sienna Miller, cea mai cool mamă! Cum arată actrița și ce fetiță frumoasă are

hepta_3590750.jpg

sienna miller actrita fetita
Sienna Miller este considerată una dintre cele mai frumoase şi stilate actriţe de la Hollywood
foto: Hepta

Sienna Miller este recunoscută pentru stilul ei minimalist, dat totodată chic. Frumoasa actriţă a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din New York, alături de fetiţa ei.

Actriţa de 36 de ani este o prezenţă constantă în topul celor mai stilate vedete de la Hollywood, iar apariţiile ei de pe covorul roşu au fost îndelung lăudate de criticii de modă.

 

În 2012, blonda a adus pe lume o fetiţă, iar trei ani mai târziu s-a despărţit de tatăl copilului ei, actorul Tom Sturridge. De atunci, actriţa a fost foarte discretă cu viaţa privată şi şi-a ţinut fetiţa departe de ochii presei.

sienna aparitie actrita fetitaZoom
Sienna Miller a ales o ţinută cool
foto: Hepta

 

Fotografii au reuşit recent să le surprindă pe cele două la o promenadă prin New York. Marlowe, care are şase anişori, este o fetiţă superbă şi a moştenit frumuseţea mamei ei.

Sienna arată impecabil şi ştie să poarte piesele din denim ca nimeni alta. Actriţa avea o ţinută super cool şi un look fresh şi tineresc. Cu bucle bogate şi lejere, o pereche de ochelari în trend, un outfit din denim şi o pereche de saboţi roz, Sienna a întors toate privirile.

sienna miller actrita fetitaZoom
Sienna a ieşit la plimbare cu fetiţa ei, Marlowe
foto: Hepta

 

Micuţa Marlowe purta un tricou cu sclipici cu mesajul “I love mom” (n.r O iubesc pe mama). Marlowe a învăţat să meargă cu trotineta, sub atenta supraveghere a mamei mei, care avea în mână o cască de protecţie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și