Sharon Stone pozează sexy la 63 de ani. Actrița din ”Basic Instinct” crede că frumusețea vine din interior

sharon_stone_elle.jpg

Sharon Stone a pozat îmbrăcată sumar pentru coperta revistei Elle
Sharon Stone a pozat îmbrăcată sumar pentru coperta revistei Elle
foto: Instagram

Sharon Stone este incredibil de sexy la vârsta de 63 de ani. Actrița din ”Basic Instinct” a pozat îmbrăcată sumar pentru coperta revistei ”Elle” și a explicat că secretul tinereții este ”menținerea unui nivel ridicat de fericire și împlinire emoțională în viața de zi cu zi”. Sharon Stone are o avere de 60 de milioane de dolari și a fost măritată cu Michael Greenburg, între 1984-1987 și cu Phil Bronstein (între 1998 și 2004). Ea i-a crescut singură pe cei trei copii adoptați și a povestit că a fost extrem de atentă cu alimentația de-a lungul întregii ei vieți profesionale.

Actrița americană Sharon Stone continuă să fie incredibil de sexy și la vârsta de 63 de ani. Actrița care a făcut furori în filmul ”Basic Instinct” alături de Michael Douglas a pozat îmbrăcată sumar pentru coperta revistei ”Elle”. Cu acest prilej, ea a explicat că secretul tinereții este ”menținerea unui nivel ridicat de fericire și împlinire emoțională în viața de zi cu zi”. Sharon Stone a povestit că inclusiv în perioada pandemiei a avut grijă să se coafeze o dată la două săptămâni, aplică tratamente anti-rid în fiecare seară, mănâncă multe salate și fructe, carnea ei preferată este peștele și chiar dacă nu poate merge la sala de forță ea aleargă pe bandă ore în șir. Iubește înotul și petrece în piscină cel puțin 30 de minute în fiecare zi.

Citește și:

Dieta cu care Sharon Stone se menține așa la 61 de ani! «Îmi analizam corpul în oglindă și plângeam»

Sharon Stone este multimilionară la 62 de ani. Cum a făcut avere actrița din ”Basic Instinct”?

Sharon Stone devine mai sexy cu cât îmbătrânește

Sharon Stone a declarat la finele anului trecut pentru revista Vogue, ediția germană, că se simte mult mai femeie la peste 60 de ani, decât se simțea la 40. ”Mi-a fost foarte greu să accept că trupul meu trece printr-o serie de transformări. A existat un moment în viața mea, în jurul vârstei de 40 de ani, când mă băgam în cadă cu o sticlă de vin, încuiam ușa și ziceam: nu ies de aici până nu învăț să îmi accept corpul așa cum e! Mă disperau ridurile, sânii care nu mai erau așa de fermi și mi se părea că am burtică”, a explicat ea pentru revista Vogue. Însă după ce a descoperit că actorii care aveau jumătate din vârsta ei o sorbeau din ochi abia așteptau să o vadă în sânii goi, Sharon Stone s-a liniștit. A realizat că odată cu vârsta devine din ce în ce mai sexy.

Loading...
 
 

Citește și