Sharon Osbourne, dezvăluiri despre aventurile lui Ozzy: "A avut şase amante, una o adolescentă"

gettyimages-489978921.jpg

ozzy
Ozzy, fostul solist al formației Black Sabbath
Foto: Getty

Ozzy Osbourne (68 ani), fostul solist al trupei Black Sabbath i-a produs multă tristețe soției sale ăn timpul căsătoriei lor care durează de 35 de ani . Într-un interviu recent, soția lui Ozzy își deschide sufletul și povestește momentele mai puțin plăcute prin care a trecut alături de renumitul rocker.

Sharon Osbourne dezvăluie că Ozzy a înșelat-o cu șase femei de-a lungul căsniciei lor, cu o adolsecentă de orgine rusă, cu două maseuze și cu bucătăreasa lor personală.

Confrom Daily Mail,mariajul lor a trecut prin momente dificile, iar anul trecut cuplul s-a aflat în centrul unui scandal legat de adulter, dar se pare că Sharon este hotărâtă să nu lase micile sau marile probleme să stea în cale împlinirii lor matrimoniale.  Într-un interviu acordat  publicației The Telegraph, Sharon a declarat: “Au fost șase la număr, o adolescentă din Rusia, o maseuză din Anglia, una de aici, din America, bucătăreasa noastră….Avea câte o amantă în fiecare țară. Dacă erai  femeie și îi făceai lui Ozzy masaj sau îi ofereai de mâncare, Dumnezeu știe ce urma să se întâmple.  Atunci când am aflat despre coafeză am fost complet șocată..pentru că nici una dintre aceste femei nu erau vedete, Ozzy o făcea pur și simplu pentru a-și umple un gol pe care îl resimțea“. Ea a mai adăugat: ”Am supraviețuit oricărei întâmplări, am supraviețuit drogurilor, alcoolului, vom reuși să depășim și faza femeilor numeroase”.

gettyimages-464138406.jpg

ozzy
Ozzy și Sharon sunt căsătoriți de 35 de ani
Foto: Getty

Modalitatea prin care a aflat Sharon de escapada lui Ozzy cu una dintre angajatele lor este revoltătoare. Stăteau la televizor amândoi, iar artistul i-a trimis, din greșeală, soției sale un mesaj care îi era destinat amantei. Confruntat cu dovada infidelității, Ozzy a recunoscut că nu a fost cel mai fidel soț posibil.

În ciuda numeroaselor aventuri pe care le-a avut Ozzy, soția sa a decis să îl ierte și să acorde căsniciei încă o șansă. A încărcat pe pagina personală de Instagram o poză din tinerețe cu ei doi și a adăugat că îl iubește din ce în ce mai mult . 

ozzy.png

poza
Poza pe care a încărcat-o Sharon pe pagina ei
Foto: Arhivă personală
Loading...