Shakira şi Jennifer Lopez, show incendiar la Super Bowl

shakira_si_ljo.jpg

shakira jlo
Shakira şi JLo au încheiat show-ul cu o îmbrăţişare
foto: captură video

Shakira şi Jennifer Lopez au făcut un show de zile mari în pauza finalei Super Bowl. Cântăreţele de origine latino-americană au oferit, duminică seară, în pauza finalei Super Bowl, un recital care a impresionat prin energie. În doar 15 minute, artistele au interpretat nu mai puţin de 20 de piese celebre.

Show-ul din pauza finalei a fost conceput ca „o petrecere all-inclusive, care integrează culturi şi diversitatea”, după cum spunea chiar Shakira la conferinţa de săptămâna trecută.

Shakira a fost prima care a apărut pe scenă. „Hola, Miami!”, a strigat ea, dând startul cu „She Wolf”. Din medley-ul prezentat au făcut parte „Whenever, Wherever” şi „Hips Don’t Lie”, apoi, alături de portoricanul Bad Bunny, a cântat din piesa „I Like It” a lui Cardi B. Shakira a cântat şi la chitară câteva acorduri ale piesei „Kashmir” a trupei Led Zeppelin.

Cântăreaţa de origine columbiană, care a sărbătorit a 43-a aniversare, a inclus în segmentul ei o coregrafie complexă, de-a dreptul incendiară, în care şi-a prezentat mişcările care au făcut-o celebră. 

La rândul ei, Jennifer Lopez şi-a demonstrat aptitudinile de dans la bară, demonstrate în filmul „Hustlers”, lansat anul trecut. Aceasta a fost unul dintre cele peste zece momente coregrafice prezentate, care i-au demonstrat versatilitatea. A cântat din „Jenny from the Block”, „I’m Real” şi „Get Right”, apoi „Waiting for Tonight”.

Jennifer Lopez, pe aceeaşi scenă cu fiica ei 

Artistul columbian J Balvin i s-a alăturat pentru „Que Calor”, apoi au cântat împreună „Mi Gente”, pe care el a lansat-o împreună cu Beyoncé. După ce Balvin a părăsit scena, Lopez a cântat „On the Floor”, alături de un cor din care a făcut parte fiica ei Emme.

emme.jpg

emme fiica jennifer lopez
Emme, fiica artistei a cântat pe aceeaşi scenă
Foto: captură video

Corul a interpretat şi o versiune a „Let’s Get Loud”, apoi refrenul „Born in the U.S.A” (Bruce Springsteen). Făcând referire la originile ei, Lopez a apărut îmbrăcată într-o haină în culorile steagului Puerto Rico.

emme_si_j_lo.jpg

emme si jlo
JLo şi fiica ei Emme, pe scena de la Super Bowl
foto: captură video

Finalul a fost suprinzător, deoarece artistele au ales să cânte împreună „Waka Waka”, care a fost imnul Cupei Mondiale 2010. Momentul a fost unul reuşit, cele două demonstrând că sunt cele mai mari vedete latino-americane din industria divertismentului. 

Shakira şi Jennifer Lopez au încheiat show-ul, primul susţinut la Super Bowl de două cântăreţe sud-americane, cu o îmbrăţişare.

 

 

Citeşte şi:

 

Jennifer Lopez împlinește 50 de ani! Iată-i pe bărbații care i-au furat inima divei

Ce mănâncă Jennifer Lopez de arată atât de bine! Iată dieta zilnică a divei de 50 de ani

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1