Shakira, declarație de dragoste pentru Gerard Pique

gettyimages-475304772.jpg

shakira
Shakira își arată dragostea printr-un cântec
foto: Getty

Shakira ”și-a deschis inima” și a vorbit despre relația perfectă pe care o are cu fotbalistul Gerard Pique, în ultimul său cântec. ”Me enamore”, (M-am îndrăgostit”) este noul cântec de dragoste al cântăreței care dezvăluie ce a simțit și crezut atunci când l-a întâlnit pentru prima dată pe fotbalist, în anul 2011.

Shakira s-a destăinuit lumii, printr-un cântec, și a vorbit despre iubirea pe care o poartă pentru Pique, cântecul fiind extrem de apreciat de fanii acesteia. Artista face referire și la diferența de vârstă dintre aceștia, diferență de 10 ani, și despre cei doi copii pe care îi au împreună.

”Viața a început să se schimbe în noaptea în care te-am întâlnit”, își începe Shakira povestea. ”Mi-am spus tipul ăsta e un puști, ce o să mă fac”, a fost primul gând care i-a trecut prin minte artistei, după ce ”m-am îndrăgostit”.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, plină de pasiune și romantism. Artista a concluzionat cântecul drept o dovadă de devotament și iubire pentru Pique.

În prezent, Shakira și Pique au împreună doi copii, Milan, în vârstă de patru ani și Sasha, de doi ani. Cântăreața a vorbit mult despre partenerul ei și în timpul unui prânz la ”Barranquilla School Project”, în Barcelona. ”Mă sprijină în tot ceea ce fac. Este o parte importantă din mine și din ceea ce sunt. Vorbim despre orice aspect din viața noastră”, a declarat cântăreața, potrivit Hello Magazine.

shakira.jpg

pique
Shakira și Pque au împreună doi copii
instagram

 

Nu doar artista îi face declarații de dragoste fotbalistului. În ultima perioadă și Pique împărtășește cu fanii lui aspecte din viața de cuplu. Recent, acesta a publicat o poză de familie, iar la descrierea ei acesta a scris ”am cea mai drăguță familie”.

 

Loading...

Citește și

  • FC Barcelona va avea din inuarie 2017 un nou sponsor principal, a cărui nume va apărea pe tricourile de joc purtate de Leo Messi şi colegii săi. Japonezii de la Rakuten (un gigant în comerţul online) vor lua astfel locul privilegiat ocupat în ultimii trei ani de cei de la Qatar Airways. Suma pentru care s-a bătut palma e una colosală, apropiindu-se de 250 de milioane de euro în patru ani.

  • shakira bruneta telenovela

    Da, aţi citit bine! Bruneta din imagini este nimeni alta decât Shakira. Cântăreaţa a încercat cu orice preţ să oprească răspândirea acestui clip din tinereţe, în care joacă într-o telenovelă.