Kim Kardashian contraatacă! Cum s-a pozat după zvonurile că soțul o înșală cu un bărbat

kim_kardashian_1.jpg

kim kardashian, fund, sexy
Kim Kardashian nu ratează nici un prilej de a-şi poza părţile cărnoase
foto Instagram
Citeste tot despre: 

Kim Kardashian ştie că este sexy şi îşi etalează părţile cărnoase ori de câte ori are ocazia. La cei 37 de ani, Kim Kardashian este pe primul loc în topul celor mai vizionate conturi de Instagram. De fapt, datorită acestor postări a reuşit să strângă o avere de 350 de milioane de dolari, eclipsându-l pe soţul ei Kanie West, care nu are în conturi decât 160 de milioane $.

Nu trece nici o zi din an fără fundul lui Kardashian. Acesta pare a fi motto-ul lui Kim Kardashian, care acum două săptămâni s-a simţit profund lezată în feminitatea ei. Bomba sexy cu fundul cărnos a intrat în depresie cu puţin timp înaintea zilei de naştere a surorii ei Kylie (21 de ani) după ce a auzit zvonurile potrivit cărora Kanye West ar înşela-o... cu un bărbat.

kim_kardashian_2.jpg

kim kardashian, sexy, fund
Kim Kardashian, 37 de ani, face reclamă lenjeriei intime produse de soţul ei
foto Instagram

Kim şi Kanye s-au căsătorit în 2014, însă zvonurile potrivit cărora Kanye ar fi atras sexual atât de bărbaţi cât şi de femei au apărut încă din 2009. Kim Kardashian este un model de senzualitate pentru multe reprezentante ale sexului frumos. Ea a născut de două ori, aducându-i pe lume pe North (5 ani) şi Saint (2 ani). Cel de al treilea copil al cuplului, Chicago, de 6 luni, a fost adus pe lumke de o mamă-surogat. Kim pozează îmbrăcată în creaţiile vestimentare ale lui Kanye, pentru a-i creşte vânzările. Yeezy este brandul de fashion creat de Kanye, iar promotorul principal al tuturor colecţiilor este chiar Kim.

Loading...

Citește și