Selena Gomez, certată cu mama sa, de când s-a împăcat cu Justin Bieber

gettyimages-133628146.jpg

selena gomez
Selena Gomez și mama sa sunt în rzăboi de când artista s-a împăcat cu Justin Bieber
Foto: Getty

Selena Gomez este în război cu mama sa după ce a reluat relația cu cântărețul Justin Bieber. O sursă apropiată artistei a declarat că nici măcar nu-și mai vorbesc, iar Selena nu are de gând să cedeze.

Mama Selenei, Mandy Teefey, n-a fost niciodată de acord cu relația fiicei sale cu Justin Bieber, iar acum că s-au împăcat și s-a mutat iar la el, furia între ele este cu atât mai mare.

„Dacă Mandy vrea să joace dur, Selena e pregătită. Ea a încetat să mai fie de treabă cu mama sa și au ajuns să nici nu-și mai vorbească. Mandy continuă să mănânce c***t și nu face decât să o îndepărteze și mai mult pe Selena”, a declarat pentru Radar Online o sursă apropiată cântăreței.

Se pare gâlceava dintre cele două s-a amplificat după ce Selena a petrecut Ajunul Anului Nou cu Bieber, în Mexic, în loc să stea cu familia ei, așa cum obișnuia.

loading...
Loading...

Citește și

  • Selena Gomez, Justin Bieber, Cuplu, The Weekend

    Despărțirea dintre Justin Bieber și Selena Gomez a rupt inimi. Fanii au rămas dezamăgiți de faptul că cei doi artiști nu mai formează un cuplu. Însă, recent, Bieber a fost văzut intrând în locuința Selenei din Los Angeles.

  • Ne așteptam ca una ca asta să se întâmple, dat fiind faptul că, zilele trecute, Selena a pus punct poveștii cu The Weeknd și s-a afișat cu Justin. Ei bine, ieri, paparazzi au surprins noi cadre cu Selena și Justin, care sunt dovezi incontestabile a faptului că și-au reluat relația amoroasă.