Secretul familiei Smith! Protecția Copilului l-a anchetat pe actor pentru că și-ar fi înfometat fiica

familia-smith.jpg

familia smith
Jada și Will au fost acuzați de rele tratamente aplicate propriei fiice
Foto Gettyimages

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cuplul format din Will Smith, 51 de ani, și soția sa, Jada Pinkett, este unul dintre cele mai mediatizate de la Hollywood. De-a lungul timpului s-a vehiculat că cei doi s-au despărțit din cauza infidelității actorului, însă s-a dovedit că totul a fost doar un zvon. Recent, Jada a dezvăluit un episod neplăcut prin care a trecut familia sa în urmă cu câțiva ani. Jada a povestit că membrii familiei sale au fost interogați de un membru al Protecției Copilului după ce s-a vehiculat că fiica sa ar fi tratată în condiții inumane.

Will Smith și Jada Pinkett sunt căsătoriți din anul 1997 și au doi copii cu care se înțeleg de minune. Jaden a moștenit pasiunea tatălui său pentru actorie și muzică, iar fiica sa este deja un nume cunoscut în industria muzicală. În ciuda faptului că pe rețele de socializare, dar și în cadrul interviurilor par familia perfectă, iată că cei patru nu au fost ocoliți de zvonurile neplăcute de-a lungul timpului. 

Într-un interviu realizat recent, Jada a rememorat un episod deranjant care a avut loc în urmă cu șase ani, arunci când Serviciile de Protecție a Copilului au apărut la ușa casei sale pentru a investiga dacă fiica celebrilor actori, Willow Smith este tratată în mod corespunzător. 

will-smith-si-sotia.jpg

will smith si jadaa
Will Smith și Jada sunt căsătoriți din 1997 și au împreună doi copii
Foto Gettyimages

În ediția de luni a popularului show online al actriței, Red Table Talk, Jada și Willow povestesc, în episodul special "Întreabă-ne din nou", despre experiența declanșată de o fotografie cu Willow fără bluză, la vârsta de 13 ani, în pat alături de un prieten de familie, Moises Arias (20 de ani), care a început să circule internetul. Willow a declarat că fotografia era ca un frate pentru ea, însă Protecţia Copilului s-a autosesizat pentru a investiga dacă este tratată adecvat de părinții. Mai mult decât atât, cei de la Protecția Copilului primiseră o plângere potrivit căreia Willow ar fi fost înfometată de cei care ar fi trebuit să îi poarte de grijă. 

willow-si-jaden.jpg

willow si jaden
Willow și Jaden Smith
Foto Gettyimages

„A fost prima dată când am fost realmente furioasă”, a explicat actrița. „Mă uitam la doamna aceea și mă gândeam cum ar putea să ajute atâția alți copii, în loc să-și piardă timpul cu un copil care are absolut tot ce are nevoie”, a mărturisit Willow, în timpul interviului. 

Cu toate că ancheta desfășurată de Protecția Copilului a fost o experiență stresantă pentru întreaga familie, Jada este de părere că aceasta i-a apropiat mai mult, ca familie, și că prin prisma incidentului neplăcut, copiii au învățat că celebritatea are și dezavantaje numeroase, iar lucrurile nu sunt întotdeauna atât de roz precum par inițial.

 

 

Citește și 

Will Smith: "Oriunde mă duc, e cineva care a fost în chiloţi lângă soţia mea" VIDEO

Will Smith şi Martin Lawrrence revin în rolurile din "Băieţii răi" după 25 de ani

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • will smith homosexual

  Actrița transsexuală Alexis Arquette (46 de ani) a lansat acuzații grave la adresa lui Will Smith (47 de ani), dar și a soției lui, Jada Pinkett Smith (44 de ani). Într-un mesaj furios, publicat pe Facebook, Arquette îi numește pe cei doi „niște gay ipocriți”. Mai mult, ea susține că fosta soție a lui Will Smith s-a despărțit de acesta după ce l-a prins făcând sex cu un bărbat.

 • jaden smith noua iubita

  Mare ne-a fost mirarea să fim martorii unor momente neaşteptate cu fiul lui Will Smith, care s-a sărutat focos în repetate rânduri cu iubita sa – mai mare decât el – la un show de modă! Semn că Jaden creşte, creşte… şi devine bărbat.

 • will smith Jada Pinkett Smith

  Actorul american Will Smith a vorbit, într-un interviu acordat vedetei de televiziune americane Ellen DeGeneres, despre "Magic Mike XXL", filmul în care soția sa, Jada Pinkett Smith, apare alături de numeroși actori aproape dezbrăcați.

 • will smith

  În 1990, Will Smith (47 de ani) era un rapper obscur care, probabil, nici nu visa la gloria pe care avea să i-o aducă rolul dintr-un serial de televiziune. The Fresh Prince a devenit The Fresh Prince din Bel-Air (Prințul din Bel-Air), iar banii au început să curgă în conturile lui Will Smith. La fel și propunerile pentru roluri principale în blockbustere.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul