Secretele întunecate ale femeii fatale Marilyn Monroe, dezvăluite într-un nou documentar

marilyn Monroe

Marilyn Monroe şi-a găsit sfârşitul în anul 1962 în urma unei supradoze de barbiturice
Foto:GettyImages

Marilyn Monroe este una dintre cele controversate actriţe din istoria Hollywoodului. Chiar dacă au trecut decenii întregi de la moartea sa, poveştile despre persoanlitatea complexă şi zâmbetul fermecător al actriţei sunt mai vii ca niciodată. Acest lucru se datorează filmelor documentare care explorează viaţa lui Marilyn dincolo de imaginea pe care aceasta o afişa pe scenă sau pe micile ecrane. Cel mai nou film despre actriţă scoate la iveală informaţii neştiute până în prezent.

Viaţa lui Marilyn Monroe este încă o dată subiect de discuţie şi controversă datorită celui mai nou documentar care se avântă în lumea actriţei. Filmul se centrează asupra licitaţiei din anul 2016, în cadrul căruia s-au vândut obiecte personale care au apărut lui Marilyn. Filmul se numeşte Marilyn Monroe For Sale şi va fi lansat pe 23 decembrie, potrivit dailymail.co.uk.

Cutii, cosmetice, prescripţii medicale, scrisori de dragoste, toate acestea sunt combinate şi analizate pentru a o înfăţişa pe Monroe aşa cum era în realitate. Cu multe tabieturi, obiceiuri şi cu o inteligenţă aparte, sunt cuvintele folosite de directorul executiv pentru a descrie filmul. "Cele mai preţioase articole care o devăluie pe Marilyn sunt chiar scrisorile pe care aceasta le-a scris în timpul vieţii. Colecţia de costume şi de rochii au fost vândute cu aproximativ 11 milioane de doalri acum doi ani, în cadrul acelei renumite licitaţii", a povestit acesta.

marilyn Monroe

Personalitatea lui Marilyn Monroe continuă să reprezinte un subiect de discuţie
Foto:GettyImages

"Cea mai dureroasă descoperire a fost realizarea faptului că cea mai mare dorinţă a lui Marilyn a fost aceea de a-şi face o familie", a adăugat directorul. "Tot ce Marilyn îşi dorea în viaţa asa era să aibă un copil, a confirmat şi Marion Collyer", care a jucat în filmul Some Like it Hot alături de aceasta. Puţini cunosc faptul că ea era însărcinată în timp ce filmările pentru filmul numit anterior aveau loc. Din nefericire, actriţa a avortat spontan, lucru care i-a adus tristeţe profundă şi a atras după sine sfârşitul mariajului cu Arthur Miller. 

Un alt subiect pe care documentar îl abordează fără ascunzişuri este eticheta pe care Marilyn o primea oriunde mergea, aceea de sex simbol. Desigur, filmul aduce în discuţie şi aspectele întunecate ale uneia dintre cele mai dorite femei a tuturor timpurilor. "Obişnuia să ia amfetmaine pentru a primi porţia de energie necesară unei zile de muncă şi noapte apela la barbiturice pentru a se vindeca de insomnii", a dezvăluit directorul executiv.  De altfel, barbituricele au fost cele care i-au adus sfârşitul în anul 1962.

 

Cum a murit Marilyn Monroe

Marilyn a fost găsită moartă în propria casă, în 5 august 1962, complet dezbrăcată, întinsă cu fața în jos pe pat. La autopsie s-a constat că luase o doză prea mare din medicamentele prescrise de medici. Susţinători ai teoriei conspiraţiei cred că moartea ei nu a fost un accident sau o sinucidere, ci o crimă comandată de John sau Robert Kennedy sau chiar de CIA sau de Mafie.

Loading...

Citește și

  • Marilyn Monroe

    Sosia actriţei Marilyn Monroe atrage nenumăraţi fani. Suzie Kennedy a devenit deja cunoscută în întreaga lume pentru că seamănă cu legendara actriţă care a murit în 1962 la numai 36 de ani.

  • marilyn monroe

    Marilyn Monroe, seducătoarea divă a secolului XX, a pierit mult prea devreme, lăsând o lume întreagă îndoliată. Deși a murit la 36 de ani, actrița a trecut prin trei mariaje, toate eșuate, a suferit mai multe depresii şi a devenit dependentă de medicamente, din cauza vieții personale în care nu a găsit împlinirea.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1