Sean Penn şi-a «tras» iubită cu 32 de ani mai tânără

24-foto-1-3-col-gettyimages-1211236912.jpg

Sean şi Leila au ieşit recent în public împreună
Fotografii: Getty Images

Trăiesc împreună departe de ochii publicului! Sean Penn şi-a făcut recent o rară apariţie împreună cu iubita lui mult mai tânără, Leila George D’Onofrio. Ei preferă să-şi ţină povestea de dragoste la secret.

Actorul Sean Penn (59 de ani) şi iubita lui, Leila George D’Onofrio, în vârstă de numai 27 de ani, au fost surprinşi împreună la o gală care a avut loc la grădina zoologică din Los Angeles cu scopul strângerii de fonduri pentru animalele afectate de incendiile din Australia. Starul, care are o avere de 150 milioane $, a fost protagonistul mai multor scandaluri amoroase în ultimele decenii, cu cântăreaţa Madonna (61 de ani), actriţa Robin Wright (53 de ani), fotomodelul Petra Nemcova (40 de ani) şi actriţa Charlize Theron (44 de ani).

Părinţii iubitei, de vârsta lui

De teamă ca actuala lui relaţie să nu fie tot un eşec, Penn s-a decis să aibă o legătură cât se poate de discretă cu actriţa australiană Leila George D’Onofrio. Apropiaţii spun că sunt de ceva vreme împreună, dar nimeni nu a ştiut cu precizie că formează un cuplu până acum când au ieşit în public împreună. Tatăl tinerei partenere este de asemenea actor, se numeşte Vincent D’Onofrio (60 de ani), cunoscut pentru rolul din filmul ”Lege şi ordine: Intenţii criminale”. Mama fetei este actriţa Greta Scacchi (60 de ani), care în 1996 a câştigat un premiu Emmy pentru interpretarea din serialul ”Rasputin”. Amândoi părinţii Leilei au vârste apropiate cu cea a iubitului ei, Sean Penn. Ea a jucat în filme cum ar fi ”Împărăţia fiarelor” şi ”The Long Home”. Penn a fost căsătorit cu Madonna, între 1985 şi 1989, şi cu actriţa Robin Wright, între 1996 – 2010. Din a doua căsnicie, are doi copii, o fată, Dylan Frances (19 ani) şi Hopper Jack (17 ani). Sean Penn are o avere de 150 milioane $.

 

Cele trei femei celebre din viaţa starului

Madonna (61 de ani) l-a cunoscut pe Sean Penn în 1985 şi s-au căsătorit în august, de ziua ei. Au jucat împreună în filmul ” Shanghai Surprise”, în 1986. Madonna i-a dedicat lui Penn al treilea album al ei, ”True Blue”, în acelaşi an, spunând că e ”cel mai tare tip din Univers”. Însă relaţia lor s-a rupt şi ea a dat divorţ de actor în anul 1987. A retras actele şi le-a depus din nou în 1989.

Robin Wright a intrat în viaţa lui Sean Penn la scurt timp după divorţul de Madonna. Mai întâi s-au născut cei doi copii ai lor. În 1995, s-au despărţit, timp în care el a avut o relaţie cu Jewel. S-a împăcat cu Robin şi s-au căsătorit în 1996. În 2007 au ajuns la divorţ. S-au împăcat după câteva luni şi în 2009 au dat iar divorţ. S-au împăcat şi au divorţat definitiv abia în 2010.

Charlize Theron a început relaţia cu Sean Penn în decembrie 2013. Ei au anunţat că s-au logodit în decembrie 2014. A fost o relaţie urmărită permanent de paparazzi, care părea de vis. Nimeni nu bănuia că nu vor rămâne împreună pentru totdeauna. Păreau făcuţi unul pentru altul. Însă Theron a rupt relaţia cu Penn în iunie 2015. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1