Se face o nouă versiune a celebrului film “Singur acasă”! Uite cine îi va lua locul lui Macaulay Culkin

Singura acasa

Filmele din serai "Singur acasă" s-au bucurat de mare succes
Primele două filme din serie s-au bucurat de mare succes

S-a anunţat distribuţia unei noi versiuni a filmului “Singur acasă”!. În rolul principal, în locul lui Macaulay Culkin, va fi un alt băiat simpatic.

Platforma Disney+ se pregăteşte să realizeze un nou film “Singur acasă”! Archie Yates, în vârstă de 11 ani, a fost ales să îl înlocuiască pe Macaulay Culkin, interpretul genial al rolului lui Kevin, care în prezent are vârsta de 39 de ani.

Archie Yates

Archie Yates a obţinut deja succes în filmul “'Jojo Rabbit”
Foto: EPA
Archie, care a câştigat faimă datorită prestaţiei sale din filmul “'Jojo Rabbit”, nu va juca însă rolul simpaticului Kevin McAllister, ci al unui alt copil care se va găsi într-o situaţie similară precum în franşiza originală. În distribuţia noului film mai figurează Ellie Kemper şi Rob Delaney.

Macaulay Culkin rupe tăcerea! Mărturisiri şocante despre prietenia cu Michael Jackson

Macaulay Culkin face reclamă la ciorapi Macaulay Culkin face reclamă la ciorapi

Filmul original, în Cartea Recordurilor

Cea mai frumoasă comedie de Crăciun din istorie, „Singur acasă”, încă adună în faţa televizoarelor toată suflarea în perioada sărbătorilor de iarnă, la peste un sfert de secol de la lansare! Filmul lansat în 1990, care a avut un buget de 18 milioane de dolari, a adus încasări record de peste 476,7 milioane de dolari. La lansare, nimeni nu se aştepta că va avea aşa un imens succes. Ideea filmului a aparţinut scenaristului John Hughes, care l-a descoperit pe Culkin şi a scris povestea special pentru el. Filmul a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a rezistat în topuri 12 săptămâni la rând şi a avut cele mai mari încasări din lume în 1990. De aceea au fost realizate alte 4 filme cu aceeaşi temă: “Singur acasă 2: Lost in New York” (1992), Singur acasă 3” (1997), “Singur acasă 4” (2002). S-a anunţat distribuţia unei noi versiuni a filmului “Singur acasă”!

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1