Scarlett Johansson s-a logodit! Tot ce trebuie să știți despre viitorul soț al actriței din ”Răzbunătorii”

colin_jost_scarlett_johansson.jpg

colin jost și scarlett johansson
Colin Jost și Scarlett Johansson formează un cuplu încă din anul 2017, când actrița a finalizat cel de al doilea divorț
foto: Guliver/Gettyimages
Citeste tot despre: 

Scarlett Johansson continuă să spere că se va mărita și va avea o căsnicie fericită! Actrița în vârstă de 34 de ani s-a logodit cu iubitul ei Colin Jost, actor de 36 de ani, care apare în emisiunea Saturday Night Live. Cei doi sunt cuplați de aproape doi ani. Scarlett a mai fost măritată cu Ryan Reynolds și Romain Duriac. A devenit mama unei fetițe în 2014, dar Rose stă mai mult la tatăl ei, în Franța, pentru că Scarlett e... ocupată cu filmările.

Scarlett Johansson s-a logodit! Fericitul este nimeni altul decât actorul de la ”Saturday Night Live” Colin Jost, în vârstă de 36 de ani. Cei doi sunt cuplați de aproape doi ani și sunt gata să facă ”marele pas”. Jost are o avere esttiamtă la 6 milioane de dolari și încasează un salariu anual de două milioane de dolari. Colin s-a cuplat cu Scarlett după o logodnă de doi ani cu cântăreața Alanis Morissette (44 de ani), la începutul anului 2017. Scarlett Johansson are 34 de ani și o avere estimată la peste 140 de milioane de dolari.

Scarlett Johansson a mai fost măritată de două ori

Cântăreața din ”Avengers” și ”Lost in translation” a mai fost măritată cu Ryan Reynolds (2008-2011) și cu jurnalistul Romain Duriac (2014-2017). Scarlett a născut o fetiță pe nume Rose, de cinci ani, care locuiește mai mult cu tatăl ei. Prin patul lui Scarlett au trecut nume sonore precum Sean Penn, Benicio del Toro, Jared Leto, Justin Timberlake și Josh Hartnett. În timpul relației scurte dar pasionale cu del Toro, presa americană a relatat că actrița a fost prinsă în timp ce făcea sex cu actorul într-unul din lifturile hotelului Chateau Marmont din Los Angeles. La finele lui 2018, ea a declarat că nu este adepta unei relații monogame, pentru că se simte sufocată să ”aparțină unui singur bărbat”. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1