Scandal! Susan Sarandon o acuză pe Cher că i-a furat rolul din ”Vrăjitoarele din Eastwick”

vrajitoarele_din_eastwick_cher_susan_sarandon_jack_nicholson_michelle_pfeiffer.jpg

”Vrăjitoarele din Eastwick” (1987) cu o distribuție colosală: Cher, Susan Sarandon, Michelle Pfeiffer și Jack Nicholson
”Vrăjitoarele din Eastwick” (1987) cu o distribuție colosală: Cher, Susan Sarandon, Michelle Pfeiffer și Jack Nicholson

Dezvăluire incendiară la 33 de ani de la lansarea filmului ”Vrăjitoarele din Eastwick”! Susan Sarandon, în vârstă de 74 de an, o acuză pe Cher (74 de ani) că i-a furat rolul din film. Ea susține că Cher a profitat de relația cu producătorul Jon Peters pentru a fi distribuită în rolul sculptoriței Alex, rol care îi fusese destinat lui Sarandon.

Un scandal vechi de 33 de ani a ieșit recent de la naftalină! Susan Sarandon, în vârstă de 74 de ani, o acuză pe Cher, tot de 74 de ani, că i-a furat rolul în celebra ecranizare ”Vrăjitoarele din Eastwick” (1987). Sarandon susține că ”legătura” pe care Cher o avea cu producătorul filmului, Jon Peters, a făcut ca rolul seducătoarei sculptorițe Alex să ajungă la Cher. Sarandon a jucat și ea în film, dar a a fost redistribuită în rolul profesoarei Jane. Având în vedere că rolul bărbatului diabolic era interpretat de legendarul Jack Nicholson, pensionat între timp, acum în vârstă de 83 de ani, atât Sarandon cât și Cher se luptau să aibă parte de cât mai multe replici cu el.

Susan Sarandon, făcută pe la spate înainte să ajungă la filmări

Susan Sarandon a avut o discuție inocentă cu scenaristul Michael Cristofer, zilele trecute și a aflat șocată că... ”a fost făcută pe la spate”. ”Am fost inițial distribuită în rolul sculptoriței Alex, dar am aflat asta abia când am ajuns în LA, la filmări. Practic pe durata deplasării mele din Roma în LA am fost mutată de pe un rol pe altul”, a povestit Sarandon recent. ”Când am ajuns la filmări am aflat că trebuie să învăț să cânt la violoncel, eu care nu am cântat în viața mea la nici un instrument. În momentul respectiv aș fi fost dată în judecată de echipa de filmare dacă renunțam la film, pentru că apucasem să semnez. Nu am avut de ales și am început să învăț replicile altui personaj”, a povestit cu supărare Susan Sarandon.

Citește și:

Ce bine arată Cher la 73 de ani! Care sunt secretele divei prin care a învins bătrâneţea

O recunoaşteţi cu mască? Ea e Michelle Pfeiffer

Susan Sarandon: ”Cher și-a obținut rolu pe alte căi”

În timpul discuției cu scenaristul Michael Cristofer, Sarandon a aflat că ”Cher și-a obținut rolul pe alte căi”. ”Trebuie să fie Jon (n.r. Peters) cel care a propulsat-o. Jon și Cher au fost iubiți în trecut și asta a contribuit la schimbarea rolurilor”, a punctat Sarandon. Oricum, în timpul filmărilor Susan Sarandon și Cher s-au împrietenit, iar Cher i-a împrumutat o rochie și o perucă pentru scena în care era sedusă de Nicholson. În plus, atât ea cât și Cher aveau privilegiul să ia prânzul în fiecare zi în rulota lui Nicholson. Sarandon a aflat abia recent întreaga tărășenie care îl implica pe producătorul Jon Peters, pentru că la vremea respectivă i se spusese doar ”schimbare de planuri, a mai apărut un personaj”. În timpul filmărilor, Sarandon, Cher și Michelle Pfeiffer, 62 de ani, au făcut front comun împotriva ”nebuniilor” regizorului George Miller și au câștigat, își amintește Sarandon.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1