Scandal la Hollywood! La 101 ani, Olivia de Havilland a dat în judecată pe producătorii unui film

Olivia de Havilland

Olivia de Havilland
Olivia de Havilland , una dintre puţinele supravieţuitoare ale epocii de aur a Hollywood-ului
Foto: Guliver splashnews

Este una dintre ultimele supravieţuitoare ale Epocii de Aur a Hollywood-ului. Binecunoscută datorită rolului din celebrul film “Pe aripile vântului”, Olivia de Havilland i-a dat în judecată recent pe producătorii unui film.

În vârstă de 101 ani, Olivia de Havilland este nemulţumită de modul în care a fost portretizată de actriţa Catherine Zeta-Jones (48 de ani) în filmul “Feud: Bette and Joan”. Din această cauză, vedeta veteran i-a dat în judecată pe producătorii acestui serial. Olivia se plânge că Zeta-Jones, care joacă rolul ei în filmul, o portretizează ca pe o vulgară bârfitoare.

Catherine Zeta-Jones Olivia

Catherine Zeta-Jones Olivia
Catherine Zeta-Jones, în rolul Oliviei
Foto: Hepta
Vedeta spune că producătorii nu i-au cerut niciodată voie să-i folosească numele şi identitatea în serialul care prezintă de fapt rivalitatea care a existat între Bette Davis şi Joan Crawford. Criticii se tem că, în caz că Olivia de Havilland va avea câştig de cauză în instanţă, oprirea filmului ar fi un precedent periculos care ar însemna că nu vor mai putea fi prezentate persoane vii în film fără consimţământul lor. Marea actriţă, laureată cu două premii Oscar, nu poate accepta să fie prezentată în mod fals drept o ipocrită, care are o imagine de doamnă în public, iar în spate e o bârfitoare. A enervate-o cel mai mult o scenă în care personajul ei spune că Hollywood-ului i-a plăcut scandalul dintre Davis şi Crawford, afirmaţie pe care nu a făcut-o absolute niciodată.

Olivia de Havilland

Olivia de Havilland
Olivia de Havilland, în rolul din "Pe aripile vântului"
Foto: Hepta
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1