Scandal! Glenn Close: ”Nu cred că Gwyneth Paltrow merita premiul Oscar, în 1999!”

glenn_close.jpg

Glenn Close, 73 de ani, nu vrea să câștige Oscarul în 2021
Glenn Close, 73 de ani, nu vrea să câștige Oscarul în 2021
Foto: Click!

Scandal! Legendara actriță Glenn Close, în vârstă de 73 de ani a făcut o declarație șocantă la mai bine de 11 ani de la gala premiilor Oscar. Ea nu crede că Gwyneth Paltrow merita premiul Academiei Americane de Film pentru rolul din filmul ”Shakespeare îndrăgostit”. Motivul pentru care spune asta este incredibil.

Glenn Close, în vârstă de 73 de ani, nu crede că Gwyneth Paltrow a primit pe merit premiul Oscar în 1999, pentru roul din filmul ”Shakespeare in Love”. Close a declarat într-un interviu acordat postuylui de televiziune ABC că personajul Viola de Lesseps, interpretat de Paltrow nu a fost suficient de puternic penru a primi o statuetă. ”Nu cred că Gwyneth Paltrow merita Oscarul în 1999, pentru rolul din ”Shakespeare îndrăgostit”. În anul acela trebuia să câștige Fernanda Montenegro care a jucat în ”Central Station”.”, au fost declarațiile lui Close.

Glenn Close: ”Când ne nominalizează cunoscuții câștigi”

Glenn Close este de părere că nominalizările nu sunt făcute pe merit, ci pe ”preferințe personale și afinități”. ”Cred cu onestitate că atunci când ești nominalizată de cunoscuți este genul de situație în care zici ”mai bine de atât nu se poate”. Dar totuși, nu înțeleg cum acest criteriu personal se poate substitui evaluării corecte a performanțelor actoricești? Îmi amintesc în anul în care a câștigat Gwyneth Paltrow publicul a avut parte de o prestație incredibilă a actriței din filmul ”Central Station”, cum a fost posibil ca ea să piardă?”.

Citește și:

Iată-i pe Michaela Douglas și Glenn Close la 32 de ani de la «Atracție fatală»

Oscar 2019. Cele mai spectaculoase ţinute. Rochia lui Glenn Close a avut 19 kg

Glenn Close nu crede că jurizarea este corectă la Oscaruri

Glenn Close în vârstă de 73 de ani și-a amintit că în 1999, s-au luptat pentru Oscarul pentru Cea mai Bună Actriță, Gwyneth, Fernanda Montenegro, Cate Blanchett, cu ”Elizabeth”, Meryl Streep, cu rolul din ”One True Thing” și Emily Watson cu rolul din ”Hilary și Jackie”. Close a fost nominalizată la 7 premii Oscar și speră ca prima statuetă câștigată să nu vină în 2021 pentru că este marcată de pandemia de COVID-19. ”Sunt foarte mândră de nominalizările susținătorilor mei și simt că mi s-a scordat atenție pentru străduință. Nu vreau să câștig în 2021 și să sărbătoresc singură într-o cameră de hotel cu o mască pe față și dezinfectant pe mâini”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1