Scandal! Fiul lui Woody Allen îi sare în apărare: „Tata nu a abuzat-o sexual pe sor-mea!”

moses.jpeg

moses farrow, woody alle, scandal sexual, apărare
Moses farrow, 40 de ani, îşi apără tatăl, dar o acuză pe mama lui

Scandalul dintre Mia Farrow şi Woody Allen l-a afectat grav pe Moses Farrow (40 de ani), fiul adoptiv al celor doi. După ce sora lui Dylan, 56 de ani, l-a acuzat în 2014 pe regizorul de 82 de ani că a abuzat-o sexual în copilărie, Moses sare în apărarea părintelui său. Declaraţia lui Dylan a revenit în atenţie publică în 2017, în contextul scandalului cu Harvey Weinstein.

Scandal! Moses a postat ieri pe pagina lui de Internet un eseu de 5.000 de cuvinte în care îi ia apărarea lui Woody Allen. „Este nedrept ca tatăl meu să fie acuzat pentru o crimă pe care nu a comis-o”, a scris Moses Farrow. Miercuri, Moses a atacat-o direct pe sora lui Dylan pentru „minciunile pe care le-a declarat în public. Fiul adoptiv al actriţei Mia farrow şi a lui Woody Allen a repetat că a declarat încă de acum 5 ani că „părintele abuziv al familiei a fost Mia Farrow, ci nu Woody”.

woody allen, regizor, scandal sexualZoom
Woody Allen, 82 de ani
Foto: Guliver / Gettyimages

Moses a reamintit că el a fost bătut, umilit şi pedepsit în cele mai bizare moduri de Mia Farrow şi i-a cerut lui Dylan să „facă un exerciţiu de memorie în legătură cu acest episod”. „Sunt o persoană foarte retrasă care nu e interesată de atenţia publicului”, a scris Moses în materialul cu titlul „Un fiu face dezvăluiri”. „Însă, având în vedere atacurile neadevărate şi tendenţioase la adresa tatălui meu Woody Allen, am simţit că nu mai pot tăcea să văd cum publicul îl condamnă fără si fie vinovat”. Dylan Farrow şi-a acuzat părintele de abuz sexual, împinsă fiind de către mama ei. Dylan l-a acuzat pe Woody că a molestat-o sexual când avea doar 7 ani. Woody a negat incidentul şi a menţionat că aceste acuzaţii au fost investigate de autorităţi şi că acestea nu au descoperit nimic compromiţător.

mia farrow, woody allen, hartuire sexuala, scandalZoom
Mia Farrow, 73 de ani, i-a declarat război pe viaţă fostului ei iubit
Foto: Guliver / Gettyimages

Scandalul dintre Mia Farrow (73 de ani) şi Woody Allen a izbucnit în anii ’90 când regizorul s-a îndrăgostit de fiica adoptivă a Miei, Soon-Yi Previn. Soon-Yi s-a căsătorit cu Allen în 1997, iar Mia nu s-a împăcat cu acest gând nici în ziua de azi, acuzându-l în repetate rânduri pe fostul ei iubit de abuzuri.

loading...
Loading...

Citește și