Sarah Jessica Parker, mândră de riduri și de celulită. Le-a etalat într-o ședință foto

sarah.jpg

sarah
Sarah Jessica Parker estee posesoarea unei colecții impresionante de pantofi
Sursă foto: Gettyimages

Sarah Jessica Parker este cunoscută pentru rolul din serialul "Sex and the city", dar și pentru stilul său inconfundabil și alegerile vestimentare impecabile. Actrița a oferit o nouă lecție de eleganță, pe străzile din metropola New York. Ajunsă la 55 de ani, Sarah își poartă cu mândrie vârsta din buletin și este o apariție care nu poate trece neobservată.

Sarah Jessica Parker a fost protagonista unui shooting foto care a avut loc în New York, în plină forfotă a orașului care pare să nu doarmă niciodată. Actrița de 55 de ani și-a etalat trupul într-o rochie mov, croșetată și cu o despicătură amplă pe picior care i-a creat ceva dificultății divei de la Hollywood, potrivit dailymail.co.uk. În ciuda faptului că nu se mai află la prima tinerețe, Sarah și-a păstrat vitalitatea și tonusul bun, iar atitudinea avută în timpul ședinței foto vine să confirme faptul că nici ridurile de expresie, nici urmele de celulită nu îi pot afecta încrederea în sine. 

sarah.jpg

sarah
Așa arată Sarah Jessica Parker la 55 de ani
Sursă foto: Profimedia

Actrița are un program foarte încărcat căci acordă atenție deosebită magazinelor de pantofi pe care le deține în metropola americană. Nu de puține ori a fost surprinsă de fotreporterii de peste Ocean în interiorul acestora discutând cu angajații pentru a se asigura că totul decurge perfect. 

sarah-2.jpg

sarah
Sarah Jessica Parker a ajuns la 55 de ani, dar are un tonus de invidiat
Sursă foto: Profimedia

Arată impecabil în costum de baie

La cei 55 de ani, actrița de 1,6 metri înălțime arată senzațional și costumul de baie negru, dintr-o singură piesă, îi vine ca turnat.

sarah-in-costum-de-baie.jpg

sarah in costum de baie
Actrița a fost surprinsă la plajă în luna august
Sursă foto: Profimedia

În luna august, ea a fost însoțită la plajă de soțul ei, Matthew Broderick, 58 de ani, și de un grup de prieteni, iar paparazzi au făcut câteva fotografii în care vedeta americană poate fi văzută bucurându-se de razele soarelui.

Loading...

Citește și