Sarah Jessica Parker a dezvăluit de ce nu mai e un personaj important în ”Totul despre sex”

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker revine în serial
Actrița zice că va duce dorul colegei absente

Actrița Sarah Jessica Parker a dezvăluit de ce nu mai e un personaj important în ”Totul despre sex”. Ea susține că nu este adevărat că dușmănia dintre ea și una dintre colege care ar fi dus la eliminarea acestuia.

Sarah Jessica Parker (55 de ani) a explicat de ce nu mai e un personaj important, numit Samantha Jones, interpretat de Kim Cattrall (64 de ani), 'în continuarea serialului ”Totul despre sex”, care urmează să se turneze. Toată lumea a speculat că Parker a exclus-o pe Cattrall din cauza unui scandal dintre el. Dar Parker zice că adevărul e că pur și simplu în serial nu mai e nevoie de personajul căruia i-a dat viață Kim Cattrall! Sarah Jessica Parker, interpreta personajului Carrie Bradshaw, a mai precizat că celelalte colege, Kristin Davis, de 55 de ani, Cynthia Nixon, de 54 de ani, își vor relua rolurile orginale, Charlotte York Goldenblatt, respectiv, Miranda Hobbes, pe care le-au deținut în varianta inițială. Kim Cattrall a spus că nu se va mai întorce în franșiză în trecut. Un comentator i-a scris pe o rețea social lui Sarah Jessica Parker că publicul va duce lipsa lui Kim. Sara s-a grăbit să-irăspuncă că de asemenea colegele îi vor duce dorul acesteia.

Cum arată Sarah Jessica Parker în costum de baie, la 53 de ani

Kim Cattrall sare la gâtul colegei Sarah Jessica Parker: «Nu îmi eşti prietenă»

”Totul despre sex” revine fără sexy Samantha

Serialul ”Totul despre sex” care a adus câștiguri de 418,8 milioane $ va fi reluat. Fanii nu o vor mai vedea însă pe sexy Samantha, rol deținut de Kim Cattrall (64 de ani). Parker, care are o avere de 250 milioane $, a avut tensiuni cu Cattrall, care are în conturi 60 de milioane $, în timpul filmărilor. Parker ar fi format o clică împreună cu celelalte două actrițe care au deținut rolurile principale, Cynthia Nixon (54 de ani), interpreta Mirandei, și Kristin Davis (55 de ani), interpreta Charlottei, împotriva lui Cattral. Deja nu mai vorbeau cu ea la sfârșitul serialului. Mai târziu, Cattrall a luat foc când Parker i-a transmis condoleanțe după ce a murit fratele ei, la numai 55 de ani, în 2018:” Nu faci parte din familia mea. Nu îmi eşti prietenă… Încetează să ne foloseşti tragedia pentru a-ţi recăpăta imaginea de «persoană drăguţă»”. Acţiunea din serialul ”Totul despre sex” ce prezintă probleme legate de rolul femeii în societate are loc în New York.. Serialul a durat 6 sezoane, a obținut 8 Globuri de Aur și a stat la baza realizării a două filme pentru marele ecran, lansate în 2008 şi 2010. Sarah Jessica Parker a dezvăluit de ce nu mai e un personaj important în ”Totul despre sex”.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1