Salma Hayek trăieşte cu o bufniţă în casă

salma-hayek_bufnita_copy.jpg

Pasărea adoră să fie mângâiată de Salma
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Este înnebunită după pasărea ei! Salma Hayek a adoptat o bufniţă care a fost rănită, pe care a tratat-o şi a făcut-o bine. Acum, pasărea a devenit cea mai bună prietenă a divei.

Actriţa Salma Hayek (54 de ani) trăieşte în casă cu o bufniţă. O pupă şi dansează cu pasărea. Bufniţa adoră muzica şi dansul. Dansează şi singură, când aude cântece. Vedeta a salvat-o şi voia să o elibereze în natură, însă nu se îndură. 
S-a împrietenit cu ea şi vrea să se mai bucure de înaripata preferată. Recent, Salma s-a filmat în timp ce dansa cu bufniţa şi o săruta. A pus filmul pe reţelele sociale şi a scris: ”Începeţi săptămâna sărutând pe cineva”. 
Pasărea se simte foarte bine în braţele actriţei. Abia aşteaptă să o mângăie şi să o ia în braţe. Salma Hayek arată mai bine ca niciodată, deşi a trecut de 50 de ani. Îi plac mult animalele. 
În afară de bufniţă, mai are şi câini. Vedeta e convinsă că prietenele necuvântătoare îi dau permanent o stare de bună dispoziţie ce o ajută să ţină bătrâneţea la distanţă. 


În plus, mănâncă sănătos şi face zilnic gimnastică. Este măritată cu afaceristul francez François-Henri Pinault (58 de ani), din 2009, au o fiică, Valentina Paloma, de 13 ani, şi o avere comună de 7,1 miliarde de dolari. 
Bufniţele sunt păsări răpitoare de noapte cu lungimi între 13-70 centimetri şi anvergura aripilor, între 61 cm şi 170 cm, în funcţie de specie. 
Există 216 specii de bufniţe. Se hrănesc cu rozătoare sau insecte, pe care le vânează noaptea. În captivitate trăiesc circa 20 de ani, în sălbăticie, în jur de 5 ani. Ca animale de casă, sunt hrănite cu bucăţi de carne de pasăre. 
Loading...