Să bem, Jay-Z face cinste! Uite ce notă de plată colosală a achitat rapperul după o ieşire cu băieţii

jay_z_2.jpg

jay z, cinste, zuma, manhattan, new york
Rapperul de 48 de ani a făcut cinste tuturor clienţilor din restaurant
Citeste tot despre: 

Lui Jay-Z îi place să se dea mare ori de câte ori are ocazia! Duminică noaptea rapperul de 48 de ani a ieşit la un restaurant select din Manhattan, New York să îl sărbătorească pe Juan OG Perez, un bun prieten. Jay-Z a plătit la final 91.150 de dolari... Bacşişul a fost pe măsură.

Prietenul lui Jay-Z, Juan OG Perez, patronul lanţului Roc Nation Sports, a împlinit 50 de ani la 18 februarie. În cinstea lui, rapperul a lăsat-o acasă pe Beyonce şi a organizat o petrecere băieţească la care au mai venit Desiree Perez, soţia sărbătoritului şi vărul acestuia, Emory Jones. Localul ales a fost restaurantul Zuma, din Manhattan şi cina a costat 13.000 de dolari.

jay z, cinste, zuma, manhattan, new yorkZoom
Aşa arată o notă de plată de infarct

Ei au ajuns la restaurant după ce au trecut şi pe la un magazin cu specific mexican „Made in Mexico”, unde Jay Z a lăsat 9.000 de dolari. Luni, Jay-Z s-a trezit din aburii petrecerii şi a vrut să le arate celorlalţi amici cum a petrecut. Aşa că şi-a pozat nota de plată şi a postat-o pe SnapChat. Petrecăreţii au băut 20 de sticle de şampanie Ace of Spades, la 1.200 de dolari bucata, 20 de sticle de vin roze Ace of Spades de 2.500 de dolari bucata şi sucuri energizante.

jay z, cinste, zuma, manhattan, new yorkZoom
Prietenul rapperului, patronul Juan OG Perez a fost în centrul atenţiei

La final a plătit pentru consumaţie 91.150 de dolari, din care 11.000 de dolari au fost doar bacşişul. Taxele pentru nota de plată s-au cotat la 6.035 de dolari. Conform declaraţiilor lui Jay-Z cele 40 de sticle de băutură nu au fost consumate doar de cei cinci petrecăreţi din anturajul său. Ci rapperul a făcut cinste întregului restaurant.

loading...
Loading...

Citește și

  • beyonce filantrop top vedeta preocupari

    Oglindă, oglinjoară, care-i cea mai filantroapă vedetă din lume? Anul acesta, lăudatul loc îi revine artistei americane Beyonce, care şi-a folosit celebritatea pentru a determina anumite schimbări sociale pe plan mondial.

  • jay z, beyonce, scandal, copil din flori

    Jay-Z (48 de ani) este capabil de orice pentru a-şi păstra intactă averea de 810 milioane de dolari şi familia lângă el! Conform RadarOnline, el i-a cumpărat tăcerea propriului său fiu Rymir Satterthwaite (24) pentru a nu-l mai bate la cap cu testul de paternitate.