S-a aflat cine este noua iubită a lui Nicolas Cage?

Nicolas Cage iubita

Nicolas Cage cu iubita în New York
Nicolas Cage este îndrăgostit nebuneşte de Riko Shibata

Toată lumea era curioasă să afle cine este noua iubită a lui Nicolas Cage. Starul a apărut pentru prima oară în compania ei, luna trecută, când şi-a vizitat mormântul din New Orleans.

S-a aflat în sfârşit cine este noua iubită a actorlui Nicolas Cage! Starul, în vârstă de 56 de ani, s-a cuplat cu Riko Shibata, în vârstă de 26 de ani, mai tânără cu exact 30 de ani decât el. Cage şi Riko au fost văzuţi plimbându-se de mână, fericiţi, pe străzile din New York. Cei doi porumbei au vizitat recent Muzeul de Istorie Naturală. Ei sunt împreună de cel puţin două luni. Nicolas Cage este tatăl lui Weston Coppola Cage, de 29 de ani, cu trei ani mai vârstnic decât iubita lui, şi al lui Kal-El Coppola Cage, de 14 ani.

Prima oară, Nicolas Cage şi-a dus noua iubită la mormânt

Actorul Nicolas Cage a fost surprins,prima oară, de paparazzi, împreună cu noua iubită, în New Orleans, Louisiana, SUA, în timp ce îşi vizita propriul mormânt. Cage, care are o avere de 25 de milioane de dolari, a cumpărat monumentul funerar sub formă de piramidă, cu înălţimea de 2,7 metri, în 2010. Mormântul ciudat se află în zona franceză a Cimitirului Numărul 1 St. Louis din New Orleans. A fost pentru prima oară când Nicolas Cage a fost văzut în compania unei iubite, după un mariaj extrem de scurt cu machieuza Erika Koike, cu care s-a căsătorit în Las Vegas, anul trecut, în luna martie. Cage a mai fost însurat cu Patricia Arquette, între 1995- 2001, Lisa Marie Presley, între 2002- 2004, şi Alice Kim, din 2004 până în 2016.

Loading...