Ronan Keating a tras o sperietură de zile mari în România

ronan.jpg

Ronan Keating s-a temut pentru viața lui, în România, când a zburat spre Brașov
Foto Click.ro

Celebrul cântăreț irlandez Ronan Keating, fost component al grupului Boyzone a susținut un concert de zile mari la Brașov pe scena Festivalului «Cerbul de Aur». El a mărturisit în timpul recitalului său de sâmbătă seară că a tras o sperietura de moarte atunci când a venit la Brașov.

Ronan a închiriat un avion pentru a ajunge de la București la Brașov și s-a speriat de moarte. "Băieții din trupa mea au venit aici de vineri, dar le-a luat patru ore și jumătate să vină cu mașina de la București, așa că eu am zis: N-o să fac asta! Am închiriat un avion și am zburat azi, mi-a luat doar 40 de minute. Dar era un avion mult mai mic decât mi-aș fi imaginat. Cred că nu mi-a fost atât de teamă niciodată în viața mea, mai ales când am ajuns deasupra munților”, a spus cântărețul Ronan Keating, în timpul recitalului său. 

ronaaan.jpg

Foto Click.ro

„E magnific, e frumos, dar mie mi-a fost atât de frică! Am avut însă un pilot foarte abil, uimitor și m-a dus într-un tur. Dar la un moment dat, a decis să încline avionul într-o parte ca eu să pot privi mai bine munții”, a mai spus Ronan Keating. „N-a fost o idee bună! Dar iată-mă aici, teafăr și nevătămat! Aveți cu adevărat o țară frumoasă, e magnifică, am fost încântat să o văd din văzduh azi!”, a continuat artistul care a făcut furori cu melodiile lui în Piața Sfatului din Brașov. Acesta le a tras o sperietură organizatorilor.

Întrucât cu ani în urmă el le-a tras țeapă organizatorilor Cerbului de Aur, când l-au înlocuit cu numai două zile cu Modern Talking, acum aceștia au stat cu sufljetul la gură până ce l-au văzut la Brașov. 

Concertul a fost un real succes, iar prezența artistului și talentul cu care ș-a încântat fanii din România va rămâne în istorie. Nu numai că a interpretat cele mai cunoscute piese ale lui într-un mod impecabil, el a coborât de pe scenă și a început să dea mâna cu publicul. Artistul a fost foarte amabil cu toată lumea care a venit să-l asculte live și a împărțit zâmbete în stânga și în dreapta.

Loading...

Citește și