Robert De Niro: ”Pandemia mă lasă fără bani”. Actorul susține că ajunge la sapă de lemn

robert-de-niro_afectat_de_coronavirus.jpg

Legendarul Robert De Niro, de 76 de ani, se plânge că sărăcește de la o zi la alta
Legendarul Robert De Niro, de 76 de ani, se plânge că sărăcește de la o zi la alta
Foto: Click!

Actorul de 76 de ani, Robert De Niro a recunoscut pentru NY Post că e afectat direct la buzunar de criza epidemiologică declanșată de COVID-19. De Niro care avea peste 500 de milioane în conturi la începutul lui 2020, conform Forbes, simte cum îi scapă bani printre degete.

Robert De susține că în curând rămâne fără bani după ce fosta lui soție Grace Hightower a cerut în instanță și i s-a aprobat mărirea pensiei alimentare de la 50.000 de dolari pe lună la 100.000 de dolari. Avocații lui De Niro au reușit totuși să amâne plata aducând dovezi în instanță că restaurantul Nobu și Hotelul Greenwich, ambele din New York, pe care le deține starul au suferit pierderi din cauza carantinei. De Niro are o avere de 500 de milioane de dolari și a investit mare parte din bani în industria imobiliară și respectiv cea ospitalieră. Însă din cauza măsurilor de distanțare socială și de prevenire a răspândirii COVID-19, care a îmbolnăvit peste 3,2 milioane de oameni și a ucis 136.000 în SUA, aceste două domenii de activitate au înregistrat pierderi de miliarde de dolari la nivel național.

Citește și:

Robert de Niro îl desființează pe Trump: «A rămas tot idiot»

Robert De Niro, discurs acid la adresa lui Donald Trump

de_niro_divort_grace_hightower.jpg

Anul trecut, Robert De Niro și Grace Hightower au pus punct căsniciei care a ținut 20 de ani
Anul trecut, Robert De Niro și Grace Hightower au pus punct căsniciei care a ținut 20 de ani
Foto: Click!

Robert de Niro a divorțat în 2019 de soția lui

Robert De Niro, în vârstă de 76 de ani, și Grace Hightower, în vârstă de 64 de ani, se luptă pe o avere de 500 de milioane de dolari și după o căsnicie de 20 de ani, Hightower se simte îndreptățită să obțină cât mai mult la partaj. În 2019, cei doi au decis să pună punct relației și Grace Hightower a invocat printre motive și faptul că De Niro nu se spală cu săptămânile și îi pute corpul îngrozitor. De Niro și Hightower au doi copii împreună, pe Elliot, de 21 de ani, și pe Helen Grace, de 8 ani. Cei doi nu au făcut un contract prenupțial, însă în timpul căsniciei actorul din ”Nașul” și ”Șoferul de taxi” a avut grijă să își pună averea la adăpost, constituind trei fonduri bancare unde depunea bani pentru copii și soție.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1