Rihanna şi-a dus bunicul de 90 de ani la discotecă

Rihanna, bunicul

Rihanna e fericită împreună cu bunicul de 90 de ani pe care l-a dus la discotecă
Rihanna împreună cu bunicul de 90 de ani pe care l-a dus la discotecă
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Cântăreaţa Rihanna (30 de ani) şi-a dus bunicul de 90 de ani la discotecă, fiindcă are o relaţie cu totul specială cu el. Lionel Braithwaite, căruia i se spune Bravo, este serbat în fiecare an de nepoata lui.

Rihanna şi-a dus bunicul de 90 de ani la discotecă la clubul de fiţe Cliff din Durants. În acest weekend, diva a dat o fugă în ţara insulară natală, Barbados, pentru a-l serba cu prilejul împlinirii venerabilei vârste. Aniversarea cu multă muzică şi preparate delicioase a avut loc la un local foarte scump. La averea vedetei de 260 de milioane de dolari, costul piperat al distracţiei nu a contat. Rihanna, alintată RiRi, nu a vrut însă să dezvăluie cât a cheltuit pentru petrecerea bunicului. L-a invitat la dans şi Bravo nu a dezamăgit-o.

Rihanna, bunicul

Rihanna, la discotecă, împreună cu bunicul care se rupe în figuri
Rihanna obişnuieşte să meargă cu bunicul de 90 de ani la dans în discotecă
Foto: captură video
În ciuda vârstei înaintate, bunicul s-a rupt în figuri, uluind pe toţi cei prezenţi. De când i-a murit bunica, Clara Braithwaite, căreia i se spunea Dolly, în 2012, Rihanna e şi mai apropiată de Bravo. Nu e an să nu-i serbeze ziua de naştere cu mare fast. Bravo şi Dolly, părinţii mamei sale, Monica Braithwaite, au crescut-o pe RiRi de mică. Pe atunci, părinţii ei erau mereu în scandal, din cauza faptului că tatăl divei, Ronald Fenty, era dependent de cocaină şi de alcool. Monica Braithwaite şi Ronald Fenty au divorţat pe când Rihanna avea doar 14 ani. Rihanna şi-a dus bunicul de 90 de ani la discotecă, după cum face în fiecare an de când a rămas văduv.
Loading...