Rihanna, plină de senzualitate și provocatoare la un carnaval din țara natală

rihanna.jpg

rihanna
Rihanna, chimbare de look radicală, în timpul unui festival
Foto: Splash News

În ciuda numeroaselor critici pe care le-a primit în ultimul timp cu privire la faptul că pus câteva kilograme în plus, Rihanna (29 de ani) a distrus prejudecățile și a strălucit într-o ținută de carnaval în timpul celui mai important festival din țara sa natală.

Cu părul vopsit în culoarea turquoise și îmbrăcată doar cu bikini și sutien decorate cu bijuterii, cântăreața a atras toate privirile și a emanat senzualitate, expunându-și destul de mult formele ferme și apetisante.

rihanna_4.jpg

rihanna
Rihanna a participat la Crop Over Festival, cel mai important carnaval din Barbados
Foto: Instagram

Potrivit E! News, Rihanna a participat la Crop Over Festival, cel mai important carnaval din Barbados, țara sa de origine. Sărbătoarea începe în luna mai și se încheie în prima zi de luni a lui august, în Barbados fiind cunoscută și ca Ziua Kadooment. Festivalul sfârșește întotdeauna cu o parada festivă grandioasă desfășurată în capitală, la Bridgetown, unde fetele sexy dansează pe ritmuri de muzică de festival, spre deliciul admiratorilor.

rihanna_3.jpg

rihanna
Rihanna este atașată de cultura țării sale natale
Foto: Instagram

Decorarea pieselor vestimentare micuțe și foarte sumare cu ornamente din bijuterii și flori este o tradiție și le sporesc fetelor atractivitatea. Rihanna a fost aproape de nerecunoscut îmbrăcată în ținuta de carnaval, dar a fost mândră să facă asta pentru țara sa.

rihanna_2.jpg

rihanna
A purtat bikini și sutien decorat cu ornamente din bijuterii
Foto: Splash News

Între 2011 și 2014, Rihanna a fost ambasador al turismului pentru țara sa natală: „Barbados este un loc unic, iar unul dintre motive este reprezentat de spiritul și mândria națională a oamenilor de aici. Vreau ca fiecare vizitator de pe această insulă să experimenteze ce face această destinație total diferită de altele și să simtă spiritul și căldura compatrioților mei din Barbados.”

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1