Rihanna, avere colosală la 30 de ani! Câți bani a strâns artista din muzică, film și modă

foto_1.jpg

rihanna instagram sani poza
Rihanna (30 de ani) are o avere colosală
foto: Hepta

Rihanna este fabrică de făcut bani! La 30 de ani, cântăreața are o avere colosală și-și lărgește imperiul pe zi ce trece.

Scoate hit după hit, are turnee prin toată lumea, joacă în filme, are propriul parfum, o păpușă cu chipul ei, propria linie de cosmetice, dar și de haine în colaborare cu gigantul Puma.

 

Fie are fler în afaceri, fie e înconjurată de profesioniști care știu să-i aducă pe tavă cele mai bănoase contracte. Artista originară din Barbados a fost descoperită la 16 ani, când Jay-Z, care conducea o casă de discuri, i-a auzit vocea. De atunci, cântăreața a scos hit după hit și s-a umplut de bani.

hepta_3433467.jpg

rihanna instagram sani poza
Colecția Puma Fenty se bucură de succes uriaș
foto: Hepta

 

Potrivit Celebrity Net Worth, averea Rihannei a ajuns la 245 de milioane de dolari. Cântăreața face din muzică și afaceri în jur de 70 de milioane pe an. Colaborarea cu Puma a fost un succes, iar cei de la WWD scriau în octombrie 2017 că Fenty, colecția concepută de Riri, i-ar fi adus 72 de milioane de dolari doar într-o singură lună.

Iar Rihanna nu se oprește aici. Tot cei de la WWD scriu că artista ar fi semnat în secret cu TechStyle Fashion Group pentru o colecție de lenjerie intimă.

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și