Regizorul Luc Besson, noi acuzații de agresiune sexuală

luc-besson-2017.jpg

luc besson premiera film valerian 2017
O directoare de casting a depus plângere şi spune că regizorul francez Luc Besson a agresat-o sexual
foto: Hepta

Se îngroaşă lista regizorilor acuzaţi de agresiune sexuală. După ce în urmă cu două luni a fost acuzat de viol, acum o altă femeie a depus plângere şi spune că regizorul francez Luc Besson o agresa sexual “de fiecare dată când lua liftul cu el”.

Cineastul francez Luc Besson are mari probleme cu legea. În luna mai, o actriţă care a dorit să rămână anomină a depus o plângere la poliţie după ce ar fi fost drogată şi abuzată de acesta.

harvey-weinstein-new-yprk.jpg

harvey weinstein producator film new york proces 2018
Harvey Weinstein a ieşit zâmbitor de la proces, deşi riscă să-şi petreacă ultimii ani din viaţă după gratii
foto: Hepta
 

Femeia, în vâstă de 27 de ani, spune că Besson i-a pus droguri în ceai şi apoi a violat-o cu o noapte înainte. Actriţa a mai povestit că Besson a plecat înaintea ei din camera de hotel şi i-a lăsat în urmă un teanc de bani. Atunci, Besson a negat toate acuzaţiile prin avocatul său.

Acum, o directoare de casting a depus o plângere de agresiune sexuală împotriva lui Luc Besson. Femeia de 49 de ani spune că a fost agresată de regizor şi că acesta i-a cerut favoruri sexuale atunci când lucrau împreună la o producţie. Directoarea de casting mai spune că a fost agresată de regizor „de fiecare dată când am luat liftul cu el”.

Avocaţii lui Besson au spus că regizorul „neagă categoric orice fel de comportament condamnabil”, adăugând că „domnul Besson îşi păstrează răspunsurile pentru anchetatori, astfel că nevinovăţia sa să poată fi demonstrată”, scrie news.ro, care citează AFP.

Regizorul francez Luc Besson este cunoscut pentru filme ca „Nikita” (1990), „Leon” (1994), „Al cincilea element/ Le cinquième élément” (1996), „The Lady” (2011) şi „Un monstre à Paris” (2011).

 

loading...
Loading...

Citește și