Primul mariaj al Madonnei, un eşec ce i-a marcat pentru totdeauna viaţa amoroasă. Cum a distrus Sean Penn căsnicia

profimedia-0094332038

În 1988, Madonna a cerut divorţul, dar a retras cererea. FOTO: Profimedia
clickpentrufemei.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

De mai bine de un deceniu, Madonna (62 de ani) are relaţii mai lungi sau mai scurte cu diverşi tineri atrăgători care nu au nici jumătate din vârsta ei. Artista nu vrea să mai oficializeze nicio legătură, după ce a trecut prin două divorţuri. În special primul mariaj ratat, cel cu actorul Sean Penn, a marcat-o pentru totdeauna.

În ianuarie 1989, Madonna a cerut divorţul de actorul Sean Penn, după mai puţin de patru ani de căsătorie. Citând diferenţe ireconciliabile, a pus capăt unei căsnicii pline de nesiguranţă, gelozie şi abuzuri. În ianuarie 1985, în timp ce filma videoclipul iconic pentru piesa „Material Girl“, Madonna l-a întâlnit pe platoul de filmare pe Sean Penn. Actorul îl vizita pe fostul său asistent, Meegan Lee Ochs, care, la acea vreme, făcea parte din echipa de producţie a videoclipului.

 

Penn a văzut-o pe Madonna, îmbrăcată în rochia pe care Marilyn Monroe a făcut-o faimoasă în filmul „Gentlemen Prefer Blondes“ şi a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au căsătorit şase luni mai târziu, iar o perioadă dragostea a plutit în aer. Madonna şi Penn au apărut împreună în filmul „Shanghai Surprise" (1986), iar cântăreaţa i-a dedicat albumul său, „True Blue", proaspătului soţ. Dar lucrurile au denaturat în curând.

 

Citeşte aici care a fost problema majoră a căsniciei Madonnei cu Sean Penn, de ce el a fost condamnat la închisoare cât era căsătorit şi cum a decurs divorţul celor doi!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul