Primele imagini cu Alec Baldwin, devastat, după ce a împușcat-o mortal pe tânăra de 42 de ani. Mesaje de susținere, pentru actor

alec-baldwin-halyna_hutchins.jpg

Actorul Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită pe platourile de filmare din New Mexico şi a provocat moartea directorului de imagine Halyna Hutchins
foto: Profimedia / Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Lumea filmului e în stare de șoc. Curg mesaje de condoleanțe pentru familia și prietenii Halynei Hutchins, tânăra omorâtă accidental de Alec Baldwin, pe platoul de filmare al western-ului "Rust”. Mesaje de susținere sunt și pe rețelele sociale ale actorului, care este devastat după nenorocirea pe care a produs-o.

Știrile dimineții de vineri, 22 octombrie, au fost negre și l-au avut în prim-plan pe celebrul actor Alec Baldwin (63 de ani). Acesta, aflat în New Mexico, la filmările peliculei "Rust", a tras cu o armă de recuzită şi a provocat moartea directorului de imagine Halyna Hutchins şi rănirea regizorului Joel Souza.

platou_de_filmare_baldwin.png

Platoul de filmare unde a avut loc accidentul mortal și întreaga echipă
foto: Instagram

Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost dusă cu elicopterul la University of New Mexico Hospital, unde a fost declarată decedată de personalul medical, au spus autorităţile. Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost dus cu ambulanţa la Christus St. Vincent Regional Medical Center, unde îi sunt tratate rănile. Producţia filmului a fost, desigur, oprită.

alec_baldwin_profimedia-0637420972.jpg

Alec Baldwin, devastat
foto: Profimedia

Un purtător de cuvânt al lui Baldwin a spus că a avut loc un accident pe platourile de filmare din cauza unei arme de recuzită cu gloanţe oarbe, care s-a declanşat din greşeală.

Alec Baldwin, în stare de șoc după tragedie

Pe Twitter au început să circule câteva imagini surprinse imediat după tragedie, Alec Baldwin fiind vizibil afectat și în stare de șoc. De altfel, potrivit Santa Fe New Mexican, citat de News.ro, actorul a fost văzut joi plângând în faţa biroului şerifului districtului Santa Fe, însă încercările de a-i lua declaraţii nu au avut succes.

Tot pe rețelele sociale, mai ales pe pagina de Instagram a lui Alec Baldwin, unde se află peste 2 milioane de fani, au început să curgă mesaje de susținere pentru actor. "Este o tragedie pentru toți cei implicați, inclusiv pentru tine. Fii blând cu tine", "Nu a fost vina ta, sper să te poți vindeca, în timp", "A fost un accident, nu te învinovăți" sunt doar cateva dintre miile de comentarii lăsate pe pagina actorului.

Citește și:

Actorul Alec Baldwin a împușcat doi oameni pe platourile de filmare. O femeie a murit

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5