Prezentatoare concediată după ce s-a aflat că se prostitua! Se iubește cu un politician

senada.jpg

prezentatoare tv prostituata senada nurkic
Șatena spune că nu se teme de închisoare
Foto: Facebook

O prezentatoare tv și-a pierdut locul de muncă după ce s-a aflat că avea și un alt job pe lângă. Senada Nurkic (26 de ani) a prezentat popularul show The Mighty Program, difuzat pe canalul Pink din Bosnia și Herțegovina.

Un purtător de cuvânt al postului tv Pink a confirma că Senada Nurkic a fost concediată din cauză ca șefii ei au aflat că se prostitua. Acest extra-job al tinerei a făcut-o să rămână fără emisiune, deși show-ul făcea rating, iar ea era extrem de populară în rândul telespectatorilor, relatează The Sun

senada_2.jpg

prezentatoare tv prostituata senada nurkic
Senada Nurkic are 26 de ani

prostituata.jpg

prostituata
De la doctorat, la bordel, și înapoi pe băncile facultății: viața unei foste prostituate
foto: Pixabay

Mai mulți oameni au trimis plângeri postului tv, după ce au aflat din presă că Senada Nurkic, prezentatoare emisiunii, era prostituată. Cu toate acestea, focoasa  nu se simte „rușinată” și crede că a fost nedreptățită: „Prostituția este un job ca oricare altul. Nu văd nimic rău în asta. Trebuie să îmi vând corpul ca să supraviețuiesc”.

Deși prostituția este ilegală în Serbia și în Bosnia, Senada nu se teme: „Nu mi-e frică de pușcărie. Cei care vor să mă vadă la închisoare sunt cei care îmi plătesc facturile. Am un iubit care e politician, iar el se va asigura că nu intru la pușcărie”.

senada_3.jpg

prezentatoare tv prostituata senada nurkic
Fosta prezentatoare nu crede că este ceva în neregulă cu prostituția
Foto: Facebook
Loading...

Citește și

  • prostituata

    Este cea mai veche meserie din lume. Oamenii s-au acomodat, deja, cu ideea și nu mai sunt suprinși când le văd la colțul străzii pe cele care își câștigă pâinea făcând sex cu străini. Cu toate acestea, femeile care nu fac asta se întreabă de ce au ales prostituatele această cale.

  • hiv prostituate

    Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), procurorii efectuează cercetări faţă de cinci persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori. Cei cinci suspecți ar fi obligat mai multe femei să se prostitueze în București și Londra. Mai mult, două dintre ele sunt purtătoare ale virusului HIV.