Premiile MTV. Sărutul dintre Shawn Mendes și Camila Cabello a isterizat fanii

shawn-mendes-camila-cabello.jpg

Cei doi au isterizat publicul atunci când și-au apropiat buzele, dar fără să se sărute
foto: Getty

Cuplul anului, Shawn Mendes și Camila Cabello, care au cântat pe scena premiilor MTV celebra piesă "Señorita", au încins atmosfera și au ținut publicul cu sufletul la gură. Toată lumea a așteptat ca cei doi să se sărute la finalul melodiei. „Aproape sărutul” celor doi a isterizat fanii și i-a dus în delir.

Shawn Mendes şi Camila Cabello au făcut un show senzual în timpul melodiei de succes "Señorita" la Premiile MTV Video Music Awards, iar publicul a aşteptat ca cei doi să se sărute la sfârşit, transmite Mediafax.  Într-o versiune lentă şi dezbrăcată a baladei sexy, Camila Cabello s-a mişcat lasciv pe scenă, în apropierea iubitului său, artistul canadian Shawn Mendes, însă când finalul preconiza un sărut care să devină iconic, cei doi mari cântăreţi au prelungit aşteptarea fără ca buzele lor să se unească. Dacă s-ar fi întâmplat, momentul ar fi fost, probabil, unul dintre marile evenimente mondene ale anului.

Shawn Mendes şi cântăreaţa cubaneză Camila Cabello formează un cuplu pe care încearcă să-l ascundă. Aceştia au fost surprinşi de un fan sărutându-se, însă nu au făcut declaraţii publice despre relaţia lor. Povestea lor de iubire este cu atât mai interesantă cu cât totul se pare că a început în timpul compunerii piesei „Senorita”, a cărei producţie a durat opt luni.

Cine este Shawn Mendes

Shawn Peter Raul Mendes este un cântăreț canadian. S-a născut la 8 august 1998 la Toronto, iar tatăl său este portughez. A jucat hochei și fotbal de la 14 ani, dar s-a lăsat pentru a-și dedica timpul celei mai mari pasiuni, și anume muzica. Shawn vorbește fluent trei limbi: engleză, franceză și portugheză.

Tânărul a fost descoperit de Island Records, după ce a postat mai multe cover-uri pe aplicația Vine. Atunci când i-a ascultat prima dată piesele și a aflat cât de mare este succesul lui Shawn în mediul online, Ed Sheeran i-a pus la dispoziție un avion care să îl aducă la Los Angeles doar pentru a lua cina împreună.

A colaborat cu mari artiști, precum Ed Sheeran, Taylor Swift, Charlie Puth și John Mayer. De asemenea, el a lansat-o ca artist solo pe buna sa prietenă, artista Camila Cabello, care se bucură acum de un mare succes internațional.

Mendes se exprimă pe ritmuri de pop și folk pop, inspirațiile lui fiind John Mayer, Ed Sheeran și Justin Timbarlake. În acest mod a reușit să-și lanseze și cele 3 albume: „Handwritten” (2015), „Illuminate” (2016) și „Shawn Mendes” (2018). Ceea ce este mai puțin cunoscut despre el, e că a jucat și în 3 filme, „Metegol”, „Yo quisiera” și „The 100”. Shawn Mendes are 3 turnee susținute, iar în 2019 este pregătit cel de-al patrulea, pentru albumul lansat anul acesta.

Cine este Camila Cabello

Potrivit myzutv.ro, Camila Cabello și-a făcut debutul în Fifth Harmony, iar apoi a ales o carieră pe cont propriu. A dat lovitura ca artistă solo, iar piesa ”Havana” a fost hit internațional și se bucură de aproape 1,5 miliarde de vizualizări pe YouTube. Numele ei complet este Karla Camila Cabello Estrabao. În copilărie i se spunea Karla.

S-a născut în Cuba și a emigrat în America, împreună cu familia, când avea șase ani. Are 100% sânge latin, pentru că mama ei este cubaneză și tatăl mexican. Are o soră cu 7 ani mai mică, pe nume Sofia. Nu știe să conducă, dar i-ar plăcea să aibă permis de conducere într-o zi. Probabil e prea ocupată cu muzica pentru a avea timp și de școala de șoferi. Atunci când a împlinit 18 ani, prietena ei, Taylor Swift, i-a organizat o petrecere surpriză, plină de vedete. 

Și-ar fi dorit să devină stomatolog. Dacă nu dădea lovitura cu muzica, ar fi avut o carieră de medic dentist acum. Barack Obama a spus că ”Havana” a fost una dintre piesele lui preferate de anul trecut. Își dorește să trăiască o perioadă într-o țară din Europa. Italia și Spania sunt pe lista ei, dar nu i-ar plăcea să se mute definitiv, ci pentru câțiva ani. E fană Sex and the City. A declarat, la un moment dat, că „În inima mea sunt Carrie, dar, din păcate, cred că mă comport precum Charlotte”. De asemenea, îi plac și seria Harry Potter și Spider Man.

 

Citește și: 

Ed Sheeran a publicat imagini spectaculoase după concertul susținut la Arena Națională

EXCLUSIV Unde a ajuns Ed Sheeran imediat după concertul de pe stadionul naţional

Loading...

Citește și