Prea sexy pentru resentimente! Liz Hurley, moment pasional alături de Hugh Grant

liz_hurley.jpg

liz hurley
Elizabeth Hurley nu pare să-l mai urască atât de tare pe fostul său soț
Foto: Getty

Elizabeth Hurley (51 de ani) s-a despărțit în anul 2000 de actorul Hugh Grant (56 de ani) atunci când s-a aflat că el a avut o relație paralelă cu o prostituată timp de opt ani. Scandalul care s-a iscat atunci pare să se fi „cicatrizat” în memoria Lizei pentru că nu are nicio problemă să filmeze momente pasionale alături de el.

Liz Hurley și Hugh (Huge) Grant interpretează în prezent câte un rol în serialul „The Royals”, după cum informează Daily Mail. Chiar și după ce s-au despărțit fără cale de împcare cu mult timp în urmă, cei doi par să nu aibă resentimente.

Acest lucru a fost evident în cel mai recent episod al serialului, când cei doi actori au interpretat o scenă fierbinte, cu săruturi și îmbrățișări pasionale. Să fi trezit oare amintiri în memoria lor? Momentul a fost cât se poate de autentic.

liz_si_hugh.jpg

liz hurley hugh grant
Moment pasional între Liz și Hugh într-un serial
Foto: Daily Mail

La cei 51 de ani ai săi, Liz a fost ireztibilă îmbărcată într-o lenjerie intimă extrem de provocatoare. Trecutul lor nu le-a stat în cale, iar senzualitatea actriței l-a vrăjit complet pe Hugh. Greu de crezut că între cei doi n-a mai existat cale de împăcare. „Acela a fost un truc care mi-a schimbat viața. A fost evenimentul care m-a costat un milion de dolari”, a spus Hugh într-un interviu, referindu-se la despărțirea de Liz.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • elisabeth hurley

    Dezamăgită în dragoste, actrița Elisabeth Hurley a făcut o mărturisire surprinzătoare într-un interviu recent. ”Aș putea ieși cu un puști de 18 ani… și totul ar fi bine”, a declarat vedeta care are un ”carnet de bal” foarte aglomerat, cu nume grele, precum cel al actorului Hugh Grant sau al afaceristulu indian Arun Nayar.

  • Elizabeth Hurley, actrita, sexy, dieta, filme

    La fel de frumoasă şi provocatoare! Actriţa britanică Elizabeth Hurley, cunoscută mai ales din filmul “Pact cu diavoliţa”, nu s-a schimbat deloc de la debut şi până azi. Este la fel de sexy şi suplă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1