Poze rare cu Katty Perry și Orlando Bloom, la plajă. S-a văzut mai mult decât trebuia!

katy_perry_-_profimedia-0616239801.jpg

Katy Perry, surprinsă de paparazzi când vântul i-a zburat fusta
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Când vine vorba de cuplul format din Orlando Bloom și Katy Perry este cunoscut deja faptul că cei doi sunt extrem de relaxați în privința angajaților paparazzi.

Tot în vacanță, aceștia au fost surprinși în trecut în ipostaze intime, în special actorul, care a fost fotografiat complet fără lenjerie intimă, în timp ce se plimba pe apă cu partenera lui, pe o placă.

Katty Perry și Orlando Bloom, din nou pozați în cadre „intime”

Acum, Katy Perry (36) a fost cea vizată de obiectivele fotografilor curioși, care au surprins un moment în care vântul i-a ridicat acesteia rochia, ca într-un moment marca Marilyn Monroe. Însă nici de data aceasta Orlando nu s-a lăsat mai prejos.

Fără să țină cont deloc de paparazzi, așa cum ne-a obișnuit, acesta stătea pe șezlong într-o poziție extrem de relaxată, fără să țină cont că bermudele îi joacă feste și lasă la vedere mai mult decât și-ar fi dorit. Însă, dacă tot este plin internetul de poze nud cu el de la întâmplarea anterior amintită, de ce să își mai facă probleme?!

Cei doi au ieșit la plajă și cu copilul lor, o fetiță care a venit recent pe lume și a fost numită Daisy (Margaretă n.r), iar celebra cântăreață pare că nu se preocupă deloc de a slăbi rapid după naștere, așa cum ar proceda vedetele autohtone. Cuplul a fost însoțit și de Flynn, fiul lui Orlando din relația cu modelul Miranda Kerr.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1