Placido Domingo, depistat pozitiv cu coronavirus. Anunțul făcut de tenorul de 79 de ani

placido-domingo_2.jpg

placido domingo
Placido Domingo a fost testat pozitiv pentru Covid-19
Foto Gettyimages

Coronavirusul face o nouă victimă! Cântărețul de operă Placido Domingo, în vârstă de 79 de ani, a anunțat prin intermediul unui mesaj scris pe pagina personală de Facebook că este infectat cu noul virus și se află în stare bună, în izolare la domiciliu. Diagnosticul pozitiv pentru coronavirus vine la doar o lună după ce o bună parte din concertele sale au fost anulate din cauza acuzațiilor de hărțuire sexuală care i-au fost aduse de peste 20 de colege de breaslă.

Renumitul Placido Domingo a confirmat că este infectat cu noul virus care a dat peste cap întregul mapamond. Prin intermediul unui mesaj scris pe pagina personală de Facebook, Placido Domingo i-a informat pe prietenii virtuali și pe admiratori că a fost testat pentru coronavirus. El a subliniat că se află într-o stare bună, în izolare la domiciliu alături de alți membri ai familiei sale. În plus, el a transmis un mesaj ferm în care a îndemnat la respectarea regulilor impuse de autorități pentru a evita răspândirea virusului. 

"Simt că este datoria mea morală să vă anunț că am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Întreaga mea familie se află în izolare atât timp cât este necesar. Momentan mă simt bine, dar am decis să mă testez pentru că tușeam și am făcut febră. Iată că rezultatele au fost unele pozitive. Rog pe toți să fie extrem de atenți, să urmeze îndeaproape regulile autorităților, să se spele pe mâini, să păstreze distanța și să stea acasă dacă se poate", a fost mesajul transmis de Placido Domingo. 

Placido Domingo, acuzat de hărţuire sexuală de colegele de breaslă 

Placido Domingo, în vârstă de 79 de ani, a fost găsit vinovat de hărţuire sexuală în urma unei investigaţii realizate de către Uniunea Cântăreţilor de Operă. Potrivit acesteia, cunoscutul muzician a manifestat un comportament neadecvat, începând cu flirtul şi terminând cu avansurile sexuale explicite, atât la locul de muncă, cât şi în afara lui.

placido-domingo.jpg

placido domingo
Placido Domingo a recunoscut acuzaţiile care i-au fost aduse
Foto Gettyimages

La mai bine de jumătate de an de la apariţia primelor acuzaţii, Placido Domingo a rupt tăcerea şi şi-a cerut scuze în mod oficial pentru modul în care le-a tratat pe colegele sale. "În ultimele luni m-am gândit serios la acuzaţiile pe care mi le-au adus câţiva dintre colegii mei. Respect faptul că aceste femei s-au simţit suficient de confortabil încât să vorbească despre acţiunile mele. Vreau să le transmit că îmi pare nespus de rău pentru durerea pe care le-am provocat-o. Îmi asum în întregime responsabilitatea pentru acţiunile mele şi pot spune că am învăţat din această experienţă. Înţeleg că o parte dintre femei nu au avut curajul de a vorbi de teama că profesia lor va avea de suferit. Nu asta a fost vreodată intenţia mea şi nimeni nu ar trebui să se simtă aşa vreodată", a declarat Domingo, în cadrul unui comunicat de presă. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1