Pink vorbeşte despre viaţa de om căsătorit : "Oare eu îl mai vreau"

untitled.png

foto
Pink este căsătorită cu soţul ei de 11 ani
Foto:Arhivă personală

Cântăreaţade origine americană Pink (38 ani) a acordat un interviu plin de sinceritate în care a discutat despre ce reprezintă cu adevărat căsătoria, dar şi despre problemele pe care le implică aceasta. Afirmaţiile sale nu sunt unele uşor de digerat, ci unele desprinse din experienţa de 11 ani de relaţie pe care o are alături de soţul şi prietenul ei, Carey Hart.

Relaţiile umane sunt complicate şi nu este un secret faptul că să rămâi devotat unui singur partener o viaţă întreagă este un lucru foarte complicat. Cântăreaţa Pink se adresează acelora dintre noi care aleg să creadă în monogamie şi în împlinirea personală şi emoţională alături de o singură persoană care va fi prieten şi soţ, potrivit independent.co.uk.O relaţie monogamă de lungă durată nu este un lucru accesibil tuturor, care pur şi simplu vine de la sine. Acest lucru îl cunoaşte Pink mult prea bine. Este căsătorită cu soţul ei, Carey Hart de 11 ani, dar relaţia lor nu a fost una lipsită de încercări. În ciuda faptului că au doi copii împreună, o fată de 6 ani şi un băieţel de 10 luni, cei doi au fost despărţiţi pentru două perioade de timp. Prima dată s-au despărţit în anul 2003, atunci când formau un cuplu fără să fie căsătoriţi, iar apoi în 2008, când au fost nevoiţi să retragă actele de divorţ de la notar. Pink a vorbit despre dificultăţile pe care le întâmpină un cuplu căsătorit şi despre caruselul emoţional la care este supusă. "Sunt momente în care mă uit la soţul meu şi îl văd ca pe cel mai profund, sensibil, devotat om. Este precum o ancoră. Este exact genul de tată pe care mi-l doream pentru copiii mei, iar uneori sunt dăţi când mă uit la el şi îmi spun că nu avem nimic în comun şi că nu vreua să îl mai văd. Ca om căsătorit, treci prin momente în care nu ai mai făcut sex de mai bine de un an şi te întrebi dacă acela este sfârşitul vieţii tale sexuale. Nu mă mai vrea, oare eu îl mai vreau...stai şi te întrebi lucrurile acestea. Monogamia înseamnă muncă. Dar muncind îţi dai seama că merită efortul", a declarat Pink într-un interviu acordat pubicaţiei The Gurardian. 

Loading...
 
 

Citește și

  • pink

    Cea de-a 34-a ediție a MTV Video Music Awards a avut un câștigător detașat, Pink. Nu a fost răsplătită pentru meritele din ultimul an, ci pentru activitatea ei de până acum și pentru contribuția adusă în lumea muzicii. A ridicat premiul Michael Jackson Video Vanguard Award și i l-a dedicat fiicei sale de șase ani, Willow.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1